Scones cu migdale caise
Rețeta Scones cu migdale și caise este gata în aproximativ 50 de minute și este cu siguranță o opțiune lacto ovo vegetariană spectaculoasă pentru iubitorii de mâncare europeană. O porție conține 178 de calorii, 4 g de proteine și 3 g de grăsimi. Pentru 40 de cenți per porție, această rețetă acoperă 4% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 12. Funcționează bine ca un mic dejun foarte prietenos cu bugetul. 30 de persoane au făcut această rețetă și ar face-o din nou. Vă este adus de Allrecipes. Mergeți la magazin și cumpărați extract de migdale, unt, zahăr și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. Toate lucrurile luate în considerare, am decis că această rețetă merită un scor de 24%. Acest scor este destul de prost. Rețete similare sunt Scones de portocale cu caise cu unt de migdale, Scones de migdale cu caise Zaarbucks și Confession I'll Come for the Food... Scones de caise și migdale.
Instrucțiuni
Încălziți cuptorul la 400 de grade F. Pulverizați o foaie mare de biscuiți cu spray de gătit fără lipire.
Combinați făina și zahărul într-un castron mare; amesteca bine.
Tăiați 1/2 cană de unt cu blenderul de patiserie sau cu furculița până când amestecul seamănă cu firimituri grosiere. Se amestecă caise.
Bate oul într-o cană de măsurare cu 1 cană.
Adăugați suficient lapte în ou pentru a face 1 cană. Se amestecă extractul de migdale.
Adăugați amestecul de zară la amestecul de făină; se amestecă ușor până se formează un aluat moale. Puneți aluatul cu 1/4 de cană, la o distanță de aproximativ 2 inci, pe foaia de biscuiți pregătită.
Coaceți 20 până la 25 de minute sau până când devine maro deschis.
Ungeți scones cu 2 linguri de unt topit.
Vin recomandat: Cremă Sherry, Port, Moscato Dasti
Crem Sherry, Porto și Moscato d'Asti sunt alegeri excelente pentru Scone. O regulă comună de asociere a vinurilor este să vă asigurați că vinul este mai dulce decât mâncarea. Deserturile delicate se potrivesc bine cu Moscato d'Asti, deserturile cu nuci cu crema de sherry, iar deserturile cu caramel sau ciocolata se potrivesc bine cu porto. Billecart-Somon Blanc de Blancs Grand Cru cu o evaluare de 4,7 din 5 stele pare o potrivire bună. Costă aproximativ 80 de dolari pe sticlă.
Billecart-Somon Blanc de Blancs Grand Cru
Spuma fină de bule delicate însoțește elegant strălucirile culorii sale aurii. Un cuvée care te va surprinde prin intensitatea sa pura a aromelor de fructe uscate, migdale si alune proaspete amestecate cu cele din fructe cu pulpa alba. Senzația de cremoasă a bulei asociată aromelor de brioșă cu unt și aromelor minerale. Finisaj persistent cu o dulceață proaspătă și elegantă. Această sticlă grozavă va face o căsătorie perfectă cu caviar sau stridii fine, dar și cu pește și fructe de mare la grătar.