Scones Cu Cremă De Rozmarin-Lămâie

Rosemary-Lemon Cream Scones ar putea fi doar masa de dimineață pe care o căutați. Pentru 35 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 2% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten și vegetariană are 140 de calorii, 1g de proteine, și 7g de grăsime pe porție. Această rețetă servește 8. 1 persoană a considerat că această rețetă este delicioasă și satisfăcătoare. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 50 minute. Nu multor oameni le-a plăcut foarte mult acest fel de mâncare scoțian. Mergeți la magazin și ridicați zahăr pudră, amestec original, frunze de rozmarin și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Acesta este adus la tine de BettyCrocker.com. toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 10%. Acest scor este foarte rău (dar încă fixabil). Rețete similare sunt Scones Cu Cremă De Rozmarin-Lămâie, Scones De Rozmarin-Lămâie, și Lemon Rosemary Scones.
Instrucțiuni
Încălziți cuptorul la 204°.pulverizați Generos foaia de prăjituri cu spray de gătit.
Într-un castron mare, amestecați amestecul Bisquick și 1/3 cană zahăr granulat.
Tăiați în unt, folosind blender de patiserie (sau trăgând 2 cuțite de masă prin ingrediente în direcții opuse), până când amestecul arată ca firimituri grosiere. Într-un castron mic, amestecați oul, iaurtul și 1/4 cană frișcă. Se amestecă în amestecul de firimituri doar până se combină. Se amestecă coaja de lămâie și rozmarinul.
Așezați aluatul pe foaia de prăjituri; folosind mâinile unse, bateți aluatul în Runda de 8 inci.
Ungeți aluatul cu 1 lingură de frișcă; se presară cu 1 lingură de zahăr granulat.
Tăiați în 8 pene cu un cuțit ascuțit înmuiat în amestec Bisquick suplimentar, dar nu separați în pene.
Coaceți 15 până la 20 de minute sau până se rumenesc. Tăiați cu grijă în pene și scoateți imediat din foaia de prăjituri în raftul de răcire. Se răcește 5 minute. Între timp, într-un castron mic, amestecați zahărul pudră și sucul de lămâie.