Scones cu cheddar cu busuioc
Basil Cheddar Scones este un mic dejun european. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 9 g de proteine , 21 g de grăsimi și un total de 344 de calorii . Această rețetă servește 8 și costă 53 de cenți per porție. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. Vă este adus de Taste of Home. Un amestec de praf de copt, lapte, făină și o mână de alte ingrediente este tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 40 de minute . Este o opțiune bună dacă urmați o dietă lacto ovo vegetariană . Cu un scor de 27% , acest fel de mâncare este destul de rău. Încercați scones cu Cheddar , Apple Cheddar Scones și Apple And Cheddar Scones pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Într-un castron mare, combinați făina și praful de copt.
Tăiați în unt până când amestecul seamănă cu firimituri grosiere. Într-un alt bol, combinați oul, laptele, brânza și pesto. Se amestecă în amestecul de făină până se umezește.
Se intoarce pe o suprafata usor infainata; se framanta de 8-10 ori.
Transferați pe o tavă de copt unsă. Pat într-un 10-in. cerc; tăiați în opt felii, dar nu separați.
Coaceți la 400° timp de 20-25 de minute sau până când se rumenesc.
Vin recomandat: Cremă Sherry, Vin De Porto, Moscato Dasti
Scone funcționează foarte bine cu Cream Sherry, Port Wine și Moscato d'Asti. O regulă comună de asociere a vinurilor este să vă asigurați că vinul este mai dulce decât mâncarea. Deserturile delicate se potrivesc bine cu Moscato d'Asti, deserturile cu nuci cu crema de sherry, iar deserturile cu caramel sau ciocolata se potrivesc bine cu porto. Un vin pe care l-ați putea încerca este NV Solera Cream Sherry. Are 4,5 din 5 stele și o sticlă costă aproximativ 17 dolari.
![NV Solera Cremă Sherry]()
NV Solera Cremă Sherry
Solera Crem Sherry are o nuanță de chihlimbar strălucitor și o nuanță profundă de cupru. Cu arome de butterscotch și nuci pecan, aromele de nuci sărate dulci și condimente maro poartă un accent complex de caramel. O intrare dulce duce la un gust rotunjit, luxuriant, moderat corpolent, cu un final lung și aromat.