Scoică și tocană de stridii
Scoică și tocană de stridii este un fără gluten și pescatarian felul principal. Această rețetă servește 4. O porție conține 280 calorii, 20g de proteine, și 15g de grăsime. Pentru $ 2.87 pe portie, această rețetă acoperă 20% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Acesta va fi un hit la dvs Toamna eveniment. Este adus la tine de Toțiretete. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Un amestec de ceapă subțire-verde, prosciutto, scoici și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de aromată. De la preparare la farfurie, această rețetă durează 30 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 55%. Acest scor este solid. Încercați Tocană De Stridii, Tocană De Stridii, și Tocană De Stridii pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Topiți untul într-o oală mare la foc mediu.
Se amestecă ceapa verde, țelina și prosciutto; acoperiți oala și gătiți amestecul, amestecând o dată, timp de 2 minute.
Creșteți căldura la mediu-mare. Amestecați scoicile și stridiile cu lichid în amestecul de ceapă verde; gătiți descoperit, amestecând frecvent, până când scoicile sunt fierte, aproximativ 5 minute.
Amestecați porumbul, Roșia, jumătate și jumătate, ardeiul jalapeno, uleiul de susan și cilantro în amestecul de stridii.
Scoateți vasul de pe foc, acoperiți și lăsați tocanul să stea până se încălzește uniform, aproximativ 10 minute.
Condimentează cu sare și piper pentru a servi.