Scoică și tocană de stridii

Scoică și tocană de stridii
Scoică și tocană de stridii este un fără gluten și pescatarian felul principal. Această rețetă servește 4. O porție conține 280 calorii, 20g de proteine, și 15g de grăsime. Pentru $ 2.87 pe portie, această rețetă acoperă 20% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Acesta va fi un hit la dvs Toamna eveniment. Este adus la tine de Toțiretete. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Un amestec de ceapă subțire-verde, prosciutto, scoici și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de aromată. De la preparare la farfurie, această rețetă durează 30 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 55%. Acest scor este solid. Încercați Tocană De Stridii, Tocană De Stridii, și Tocană De Stridii pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Topiți untul într-o oală mare la foc mediu.
Ingrediente de care veți avea nevoie
UntUnt
Echipamente pe care le vei folosi
Crengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru GarnituraCrengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru Garnitura
2
Se amestecă ceapa verde, țelina și prosciutto; acoperiți oala și gătiți amestecul, amestecând o dată, timp de 2 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ceapa VerdeCeapa Verde
ProsciuttoProsciutto
țelinățelină
Echipamente pe care le vei folosi
Crengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru GarnituraCrengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru Garnitura
3
Creșteți căldura la mediu-mare. Amestecați scoicile și stridiile cu lichid în amestecul de ceapă verde; gătiți descoperit, amestecând frecvent, până când scoicile sunt fierte, aproximativ 5 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ceapa VerdeCeapa Verde
1 Dovlecel Mic, Nedecojit și Tocat1 Dovlecel Mic, Nedecojit și Tocat
StridiiStridii
4
Amestecați porumbul, Roșia, jumătate și jumătate, ardeiul jalapeno, uleiul de susan și cilantro în amestecul de stridii.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ardei IuteArdei Iute
Ulei De SusanUlei De Susan
1 Kg Tortillas De Maíz1 Kg Tortillas De Maíz
StridiiStridii
TomateTomate
PorumbPorumb
5
Scoateți vasul de pe foc, acoperiți și lăsați tocanul să stea până se încălzește uniform, aproximativ 10 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
TocanăTocană
Echipamente pe care le vei folosi
Crengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru GarnituraCrengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru Garnitura
6
Condimentează cu sare și piper pentru a servi.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sare și PiperSare și Piper

Vin recomandat: Chardonnay, Chenin Blanc, Pinot Noir

Scoici în meniu? Încercați asocierea cu Chardonnay, Chenin Blanc și Pinot Noir. Chardonnay și chenin blanc sunt meciuri excelente pentru scoici la grătar sau arse. Dacă scoicile dvs. sunt asortate cu slănină sau alte cărnuri vindecate, încercați un pinot Noir ușor răcit. Un vin pe care l-ai putea încerca este Lapis luna Chardonnay. Are 4,7 din 5 stele și o sticlă costă aproximativ 13 dolari.
Lapis Luna Chardonnay
Lapis Luna Chardonnay
Coajă de portocală, ananas copt, pâine prăjită și vanilie pe nas. Corpolent, proaspăt și plin de viață, cu piersici albe luxuriante și arome de mere coapte care duc la un finisaj sărat cu unt.
DificultateMediu
Gata În30 m.
Porții4
Scor De Sănătate16
Revista