Scoică Scaloppini
Scoică Scaloppini ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. O porție conține 440 calorii, 39G de proteine, și 21g de grăsime. Această rețetă servește 6 și costă 2,07 USD pe porție. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. Mergeți la magazin și ridicați frunze proaspete de busuioc, suc de lămâie, unt și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. Pentru a consuma Roșia, puteți urma acest fel principal cu Bile De Floricele De Bujor Roz ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 40 de minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 43%. Acest scor este solid. Încercați Pui Scaloppini, Piper Turcia Scaloppini, și Southwestern Chicken Scaloppini pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Filetați carnea de scoică pe o tăietură pentru a crea fileuri plate de 12 până la 15 (1/4 până la 1/2 inci)-cu cât este mai subțire, cu atât mai bine fără a se rupe. Acoperiți bucățile cu folie de plastic și lăsați carnea cu un ciocan pentru a aplatiza, dublând lățimea.
Puneți carnea de scoică într-un vas superficial și adăugați Zara și condimentul Cajun, aruncând pentru a vă asigura că Scoica este acoperită uniform.
Se lasă la marinat, acoperit, la frigider timp de 1 până la 2 ore.
Într-un castron mic, combinați făina și sarea și piperul, după gust.
Scoateți scoica din marinată, uscați-o cu un prosop de hârtie și dragă în făină condimentată.
Într-o tigaie mare la foc mediu-mare, adăugați 1 lingură de ulei de struguri și când uleiul este fierbinte adăugați Scoica înmuiată, gătind timp de 1 până la 2 minute pe fiecare parte.
Scoateți Scoica pe o farfurie și cort cu folie pentru a se încălzi.
La tigaia de sote adăugați uleiul de struguri rămas.
Adăugați măslinele, usturoiul, roșiile, caperele și cimbrul și gătiți la foc mediu timp de 2 minute.
Scoateți amestecul de măsline din tigaie și turnați peste scoică. Întoarceți tigaia la foc mediu.
Adăugați vinul pentru a degrada tigaia, apoi adăugați stocul, busuiocul, sucul de lămâie și pătrunjelul. Gatiti pentru a reduce cu 2/3 volum si rotiti in unt. Puneți în boluri de servire și serviți cu pâine încălzită.