Scoica șofran și Chowder de porumb este un fără gluten felul principal. O porție conține 555 calorii, 20g de proteine, și 24g de grăsime. Această rețetă servește 4 și costă 3,76 USD pe porție. Dacă aveți scoici și barbă îndepărtate, ulei de măsline, unt și alte câteva ingrediente la îndemână, îl puteți face. Pentru a consuma porumbul, puteți urma acest fel principal cu Bomboane De Porumb Pecan Plăcintă ca desert. 1 persoană a considerat că această rețetă este gustoasă și satisfăcătoare. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 48 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 58%. Acest scor este destul de bun. Rețete similare sunt Chowder de scoici cu porumb, Scoică și pudră de porumb, și Sos De Chowder De Porumb Și Scoici.
Chardonnay, Muscadet și Riesling sunt alegerile mele de top pentru scoici. Chardonnay cu unt este excelent pentru scoici, creveți, crab și homar, în timp ce muscadet este o alegere clasică pentru midii, stridii și scoici. Dacă aveți niște condimente în crustacee, un riesling semi-uscat poate echilibra căldura. Hahn Winery Santa Lucia Highlands Chardonnay cu un rating de 4,1 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 17 dolari pe sticlă.