Scoicile Primavera
Scoicile Primavera ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Această rețetă servește 4 și costă 3,79 USD pe porție. O porție conține 385 calorii, 20g de proteine, și 17g de grăsime. Doar câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 2 ar spune că a lovit locul. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și pescatarian dieta. Un amestec de cimbru, morcovi, orez și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de aromată. Pentru a folosi amidonul de porumb, puteți urma acest fel principal cu Budinca De Ciocolata Cu Amidon De Porumb ca desert. Este adus la tine de Allrecipes. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 62%, ceea ce e bine. Rețete similare includ Sunca-L Primavera, Paste Primavera, și Paste Primavera.
Instrucțiuni
Dacă scoicile sunt mari, tăiați-le în jumătate transversal pentru a face Medalioane subțiri.
Combinați scoici și suc de lămâie într-un vas de copt superficial; acoperiți și refrigerați 30 de minute. Când ați terminat de marinat, amestecați vinul de gătit sherry și amidonul de porumb.
Topiți untul într-o tigaie mare la foc mare.
Adăugați morcovi și usturoi; gatiti aproximativ 1 minut.
Adăugați ciuperci și cimbru; gatiti si amestecati aproximativ 3 minute. Se amestecă amestecul de scoici; gatiti pana cand scoicile sunt opace, aproximativ 4 minute. Se amestecă păstăile de mazăre și ceapa verde; se încălzește.
Se servește peste orez fiert fierbinte.
Vin recomandat: Chardonnay, Chenin Blanc, Pinot Noir
Scoici în meniu? Încercați să împerecheați cu Chardonnay, Chenin Blanc și Pinot Noir. Chardonnay și chenin blanc sunt chibrituri excelente pentru scoici la grătar sau prăjite. Dacă scoicile dvs. sunt asortate cu slănină sau alte mezeluri, încercați un pinot noir ușor răcit. GEN5 Chardonnay cu un rating de 4,3 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 9 dolari pe sticlă.
![GEN5 Chardonnay]()
GEN5 Chardonnay
Un Chardonnay foarte prietenos, cu arome suculente de fructe tropicale, un indiciu de cremozitate și un finisaj lung și luminos. Timp de cinci generații, familia noastră a trăit și a lucrat pământul nostru în Lodi, California, străduindu-se mereu să părăsească Pământul într-o stare mai bună pentru următoareagenerație.