Scoicile de susan arse pe tăiței

Scoicile de susan arse pe tăiței
Scallops de susan ars pe fidea este un lactate gratuite și vegetariene rețetă cu 3 porții. Pentru $2.32 pe portie, această rețetă acoperă 7% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 2G de proteine, 6g de grăsime, și un total de 550 calorii. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face din nou. Mergeți la magazin și ridicați mai puțin-bulion de pui de sodiu, semințe de susan, ulei de măsline și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 22 minute. Acesta este adus la tine de retetele mele. Cu o lingură scor de 45%, acest fel de mâncare este solid. Rețete similare includ Pan scoici tocite cu sos de susan și tăiței de celofan, Scoici de susan tocite și friptură Teriyaki cu salată de varză tocită, și Scallops De Susan Ars.

Instrucțiuni

1
Combinați primele 2 ingrediente într-un castron mic. Scoici de dragare în amestec de semințe de susan.
Ingrediente de care veți avea nevoie
5 Uncii De Ceață Tocată5 Uncii De Ceață Tocată
1 Dovlecel Mic, Nedecojit și Tocat1 Dovlecel Mic, Nedecojit și Tocat
Echipamente pe care le vei folosi
Bomboanele Lui Peachie-oBomboanele Lui Peachie-o
2
Încălziți 1 1/2 lingurițe de ulei de măsline într-o tigaie antiaderentă la foc mediu-mare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Sticlă (750 Ml) De Cotes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu Sec1 Sticlă (750 Ml) De Cotes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu Sec
Echipamente pe care le vei folosi
Pecorino, Grosime De 1/4 InchPecorino, Grosime De 1/4 Inch
3
Adăugați 1/2 din scoici în tigaie și gătiți 3 minute pe fiecare parte sau până când ați terminat.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Dovlecel Mic, Nedecojit și Tocat1 Dovlecel Mic, Nedecojit și Tocat
Echipamente pe care le vei folosi
Pecorino, Grosime De 1/4 InchPecorino, Grosime De 1/4 Inch
4
Scoateți scoicile din tigaie; puneți deoparte și păstrați la cald. Repetați procedura cu uleiul rămas și scoici.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Dovlecel Mic, Nedecojit și Tocat1 Dovlecel Mic, Nedecojit și Tocat
Ceapa Galbena, Curatata De Coaja, Taiata In Jumatate Si Taiata In Felii Groase De 1/2 InchCeapa Galbena, Curatata De Coaja, Taiata In Jumatate Si Taiata In Felii Groase De 1/2 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
Pecorino, Grosime De 1/4 InchPecorino, Grosime De 1/4 Inch
5
Adăugați bulion de pui și următoarele 3 ingrediente în tigaie; gătiți 1 minut, răzuind tigaia pentru a slăbi bucățile rumenite.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Stridii Sote Sau Cubulețe De Pui Fiert, Pentru ServireStridii Sote Sau Cubulețe De Pui Fiert, Pentru Servire
Echipamente pe care le vei folosi
Pecorino, Grosime De 1/4 InchPecorino, Grosime De 1/4 Inch
6
Așezați 1/2 cană de tăiței în fiecare dintre cele 3 boluri.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sugestie De Servire: Serviți Peste Paste FierteSugestie De Servire: Serviți Peste Paste Fierte
Echipamente pe care le vei folosi
Bomboanele Lui Peachie-oBomboanele Lui Peachie-o
7
Se toarnă amestecul de bulion uniform peste tăiței; acoperiți fiecare cu scoici și ceapă verde.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ceașcă Piept De Curcan Gătit MărunțitCeașcă Piept De Curcan Gătit Mărunțit
1 Dovlecel Mic, Nedecojit și Tocat1 Dovlecel Mic, Nedecojit și Tocat
Sugestie De Servire: Serviți Peste Paste FierteSugestie De Servire: Serviți Peste Paste Fierte
1-1/2 Cană Supă De Pui1-1/2 Cană Supă De Pui
DificultateNormal
Gata În22 m.
Porții3
Scor De Sănătate10
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista