Scoicile de susan arse pe tăiței
Scallops de susan ars pe fidea este un lactate gratuite și vegetariene rețetă cu 3 porții. Pentru $2.32 pe portie, această rețetă acoperă 7% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 2G de proteine, 6g de grăsime, și un total de 550 calorii. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face din nou. Mergeți la magazin și ridicați mai puțin-bulion de pui de sodiu, semințe de susan, ulei de măsline și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 22 minute. Acesta este adus la tine de retetele mele. Cu o lingură scor de 45%, acest fel de mâncare este solid. Rețete similare includ Pan scoici tocite cu sos de susan și tăiței de celofan, Scoici de susan tocite și friptură Teriyaki cu salată de varză tocită, și Scallops De Susan Ars.
Instrucțiuni
Combinați primele 2 ingrediente într-un castron mic. Scoici de dragare în amestec de semințe de susan.
Încălziți 1 1/2 lingurițe de ulei de măsline într-o tigaie antiaderentă la foc mediu-mare.
Adăugați 1/2 din scoici în tigaie și gătiți 3 minute pe fiecare parte sau până când ați terminat.
Scoateți scoicile din tigaie; puneți deoparte și păstrați la cald. Repetați procedura cu uleiul rămas și scoici.
Adăugați bulion de pui și următoarele 3 ingrediente în tigaie; gătiți 1 minut, răzuind tigaia pentru a slăbi bucățile rumenite.
Așezați 1/2 cană de tăiței în fiecare dintre cele 3 boluri.
Se toarnă amestecul de bulion uniform peste tăiței; acoperiți fiecare cu scoici și ceapă verde.