Scoici și Chorizo picant
Scallops și chorizo picant este un fără gluten, fără lactate și primar rețetă cu 4 porții. Pentru $1.67 pe portie, această rețetă acoperă 9% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 11g de proteine, 20g de grăsime, și un total de 265 calorii. 1 persoană a considerat că această rețetă este gustoasă și satisfăcătoare. Mergeți la magazin și ridicați usturoi, suc de scoici, sare și piper și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Acesta este adus la tine de retetele mele. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 43%, ceea ce este destul de bun. Rețete similare includ Cina pentru doi: scoici crocante și Chorizo, Scoici Picante De Mango, și Scoici Picante.
Instrucțiuni
Încălziți 1 linguriță de ulei într-o tigaie mare nereactivă până aproape de fumat.
Adăugați bucățile de chorizo și gătiți la foc mare, amestecând, până se rumenesc, aproximativ 2 minute.
Transferați pe o farfurie mare. Ștergeți tigaia, adăugați 1 linguriță de ulei și încălziți până aproape de fumat. Condimentează scoicile cu sare și piper și adaugă-le în tigaie într-un singur strat. Gatiti la foc mare, rotind o data, pana devine auriu, aproximativ 3 minute.
Adăugați scoici la chorizo.
Încălziți restul de 1 linguriță de ulei în tigaie.
Se adaugă prazul și usturoiul și se sotează la foc moderat până se înmoaie, aproximativ 2 minute.
Se toarnă vinul și se fierbe până se evaporă aproape, răzuind fundul tigaiei pentru a slăbi bucățile rumenite.
Se toarnă sucul de scoici și se fierbe pentru a reduce la jumătate, aproximativ 3 minute. Întoarceți chorizo - ul și scoicile în tigaie și aruncați la foc moderat până se încălzește.
Se servește cu: pâine crustă pentru a absorbi sucurile Suculente.
Vin recomandat: Chardonnay, Chenin Blanc, Pinot Noir
Chardonnay, Chenin Blanc și Pinot Noir sunt alegerile mele de top pentru scoici. Chardonnay și chenin blanc sunt meciuri excelente pentru scoici la grătar sau arse. Dacă scoicile dvs. sunt asortate cu slănină sau alte cărnuri vindecate, încercați un pinot Noir ușor răcit. Un vin pe care l-ai putea încerca este Hanna Chardonnay. Are 4,4 din 5 stele și o sticlă costă aproximativ 16 dolari.
![Hanna Chardonnay]()
Hanna Chardonnay
Cu o culoare de miere strălucitoare și paie aurie, acest vin aduce arome de piersică la grătar, plăcintă cu pere, cu caramel, pătlagină,ananas. Pe cerul gurii, proaspete felie de mere cu crustă plăcintă, caramel, plăcintă cu pere, piersici la gratar, pâine prăjită și banane.