Scoici în patiserie cu sos de homar
Scoicile din patiserie cu sos de homar ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Această rețetă servește 4 și costă 4,09 USD pe porție. Îți urmărești silueta? Această rețetă pescatariană are 955 calorii, 19g de proteine, și 70g de grăsime per portie. 45 de persoane au făcut această rețetă și ar face din nou. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 40 minute. Un amestec de brânză gouda, crustă dublă gata de utilizare crustă de plăcintă, făină și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Pentru a folosi crema grea, puteți urma acest fel principal cu Viscol de casă cu ouă de unt de arahide Reese ca desert. Cu o lingură scor de 88%, acest fel de mâncare este remarcabil. Rețete similare includ Scoici De Homar Roșu, Șuncă De Homar Roșu Învelit Scoici De Mare, și Homar, scoici și midii cu vinetă de usturoi cu roșii.
Instrucțiuni
Topiți untul într-o tigaie mare la foc mediu. Împărțiți coaja cozii de homar pe lungime și adăugați-o în tigaie. Gătiti, întorcându-vă ocazional, până când coaja este roșu aprins și carnea este opacă.
Scoateți coada din tigaie. Desprindeți coaja și tăiați carnea; deoparte.
Bateti faina in unt; gătit și amestecând la foc mediu timp de câteva minute, apoi amestecati treptat în smântână și sherry. Continuați să amestecați constant la foc mediu până se îngroașă, aproximativ 2 minute. Îndoiți carnea de homar și scoateți-o de pe foc.
Preîncălziți cuptorul la 350 grade F (175 grade C). Desfaceți crustele de plăcintă pe o suprafață curată și tăiați-le în opt cercuri de 6 inci. Poate fi necesar să folosiți un știft pentru a le face suficient de mari pentru a scoate patru din fiecare crustă. Apăsați cercurile în patru ramekins de dimensiuni individuale. De asemenea, puteți tăia cercuri de 4 inci și le puteți apăsa în cupele unei cutii de brioșă pentru porții de dimensiuni aperitive.
Așezați 3 scoici în fiecare ramekin și acoperiți fiecare porție cu o felie de brânză Gouda. Acoperiți cu aluatul de crustă de plăcintă rămas și sertizați marginile pentru a sigila.
Coaceți în cuptorul preîncălzit până când crustele se rumenesc, 12 până la 15 minute.
Se servește acoperit cu sos de homar.
Vin recomandat: Chardonnay, Chenin Blanc, Pinot Noir
Chardonnay, Chenin Blanc și Pinot Noir sunt alegerile mele de top pentru scoici. Chardonnay și chenin blanc sunt meciuri excelente pentru scoici la grătar sau arse. Dacă scoicile dvs. sunt asortate cu slănină sau alte cărnuri vindecate, încercați un pinot Noir ușor răcit. Trentadue la Storia Chardonnay cu un rating de 4.3 din 5 stele pare a fi un meci bun. Costă aproximativ 25 de dolari pe sticlă.
![Trentadue La Storia Chardonnay]()
Trentadue La Storia Chardonnay
Chardonnay 2014, Coasta Sonoma, este tipic pentru soiul cu arome de mere, piersici albe și citrice. Cu mai mult timp în sticlă arome nuanțate de nucșoară, pâine prăjită ușoară și vanilie vin să se joace împreună cu sugestia de ananas și lămâi coapte Meyer. Senzația gurii este clară și restrânsă, cu mineralitate clară și puritate a fructelor. Bogat, elegant și frumos echilibrat.