Scoici umplute cu cârnați

Scoici umplute cu cârnați
Scoici umplute cu cârnați ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Această rețetă face 4 porții cu 706 calorii , 41 g de proteine și 42 g de grăsimi fiecare. Pentru 2,76 USD per porție , această rețetă acoperă 30% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Un amestec de ou, brânză mozzarella parțial degresată, pătrunjel și o mână de alte ingrediente este tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Doar câțiva oameni au făcut această rețetă și aș spune că a ajuns la fața locului. Vă este adus de Taste of Home. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 55 de minute . Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor de 62% , care este solid. Dacă vă place această rețetă, s-ar putea să vă placă și rețete precum scoici umplute de ricotta umplute cu ragu de cârnați italieni , scoici umplute vegetariene și scoici umplute de mare uriașe sau manicotti .

Instrucțiuni

1
Gătiți cojile de paste conform instrucțiunilor de pe ambalaj. Între timp, într-o cratiță mare, gătiți cârnații la foc mediu până când nu mai sunt roz; scurgere. Pune jumătate din cârnați deoparte pentru umplutură.
Ingrediente de care veți avea nevoie
(recomandat: Sos A1)(recomandat: Sos A1)
Brânza Zarella Parțial Degresată MărunțităBrânza Zarella Parțial Degresată Mărunțită
Echipamente pe care le vei folosi
Nuci Pecan Tocate, OptionalNuci Pecan Tocate, Optional
2
Adăugați sos de roșii, pasta de roșii, apă, zahăr brun și condimente italiene la cârnații rămasi. Se aduce la fierbere. Reduceți căldura; se fierbe, neacoperit, 15 minute, amestecând din când în când.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Lingurita Branza Romano Maruntita1 Lingurita Branza Romano Maruntita
Pâine Pita, încălzită Conform Instrucțiunilor De Pe Ambalaj, Pentru ServirePâine Pita, încălzită Conform Instrucțiunilor De Pe Ambalaj, Pentru Servire
Ceapă, Zaruri Fine (se Păstrează Pentru Garnitura Finală)Ceapă, Zaruri Fine (se Păstrează Pentru Garnitura Finală)
Pachet Milk DudsPachet Milk Duds
Brânza Zarella Parțial Degresată MărunțităBrânza Zarella Parțial Degresată Mărunțită
1 Fâșie De Coajă De Lămâie1 Fâșie De Coajă De Lămâie
3
Preîncălziți cuptorul la 350°.
Echipamente pe care le vei folosi
Ghimbir Cristalizat, Tocat Sau Ras? Pe Culoarul Alimentar AsiaticGhimbir Cristalizat, Tocat Sau Ras? Pe Culoarul Alimentar Asiatic
4
Scurge pastele. Într-un castron mare, combinați brânza de vaci, 1 cană de mozzarella, oul, pătrunjelul și cârnații rezervați. Umpleți în scoici.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Biscuiți Din Grâu IntegralBiscuiți Din Grâu Integral
Cutie Roșii Italiene Sau Mexicane Tăiate Cubulețe, ScurseCutie Roșii Italiene Sau Mexicane Tăiate Cubulețe, Scurse
1 Lb Mafaldi Fresh, Dacă Este Posibil1 Lb Mafaldi Fresh, Dacă Este Posibil
Brânza Zarella Parțial Degresată MărunțităBrânza Zarella Parțial Degresată Mărunțită
(recomandat: Sos A1)(recomandat: Sos A1)
Sugestie De Servire: Serviți Peste Paste FierteSugestie De Servire: Serviți Peste Paste Fierte
Ulei De Prajit, De Preferat CanolaUlei De Prajit, De Preferat Canola
Echipamente pe care le vei folosi
Bomboanele Lui Peachie-oBomboanele Lui Peachie-o
5
Răspândiți 1/2 cană de sos de carne într-o bucată de 2 litri neunsă. vas de copt. Aranjați scoici umplute în farfurie; stropiți cu sosul de carne rămas.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Scoici UmpluteScoici Umplute
Sugestie De Servire: Serviți Peste PasteSugestie De Servire: Serviți Peste Paste
2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
6 Felii De Sos De Merișoare Cu Jeleu6 Felii De Sos De Merișoare Cu Jeleu
6
Presărați restul de mozzarella și parmezan, dacă doriți.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cutie Roșii Italiene Sau Mexicane Tăiate Cubulețe, ScurseCutie Roșii Italiene Sau Mexicane Tăiate Cubulețe, Scurse
3 Linguri Cremă De Brânză Redusă în Grăsimi3 Linguri Cremă De Brânză Redusă în Grăsimi
7
Coaceți, neacoperit, 25-30 de minute sau până când devine spumoasă.
Echipamente pe care le vei folosi
Ghimbir Cristalizat, Tocat Sau Ras? Pe Culoarul Alimentar AsiaticGhimbir Cristalizat, Tocat Sau Ras? Pe Culoarul Alimentar Asiatic
DificultateGreu
Gata În55 m.
Porții4
Scor De Sănătate21
Revista