Scoici umplute cu cârnați
Scoici umplute cu cârnați ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Această rețetă face 4 porții cu 706 calorii , 41 g de proteine și 42 g de grăsimi fiecare. Pentru 2,76 USD per porție , această rețetă acoperă 30% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Un amestec de ou, brânză mozzarella parțial degresată, pătrunjel și o mână de alte ingrediente este tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Doar câțiva oameni au făcut această rețetă și aș spune că a ajuns la fața locului. Vă este adus de Taste of Home. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 55 de minute . Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor de 62% , care este solid. Dacă vă place această rețetă, s-ar putea să vă placă și rețete precum scoici umplute de ricotta umplute cu ragu de cârnați italieni , scoici umplute vegetariene și scoici umplute de mare uriașe sau manicotti .
Instrucțiuni
Gătiți cojile de paste conform instrucțiunilor de pe ambalaj. Între timp, într-o cratiță mare, gătiți cârnații la foc mediu până când nu mai sunt roz; scurgere. Pune jumătate din cârnați deoparte pentru umplutură.
Adăugați sos de roșii, pasta de roșii, apă, zahăr brun și condimente italiene la cârnații rămasi. Se aduce la fierbere. Reduceți căldura; se fierbe, neacoperit, 15 minute, amestecând din când în când.
Preîncălziți cuptorul la 350°.
Scurge pastele. Într-un castron mare, combinați brânza de vaci, 1 cană de mozzarella, oul, pătrunjelul și cârnații rezervați. Umpleți în scoici.
Răspândiți 1/2 cană de sos de carne într-o bucată de 2 litri neunsă. vas de copt. Aranjați scoici umplute în farfurie; stropiți cu sosul de carne rămas.
Presărați restul de mozzarella și parmezan, dacă doriți.
Coaceți, neacoperit, 25-30 de minute sau până când devine spumoasă.