Scoici sote cu roșii Cherry, ceapă verde și pătrunjel
Această rețetă servește 4 și costă 2,37 USD pe porție. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 1g de proteine, 14g de grăsime, și un total de 148 calorii. Această rețetă este plăcută de 31 de gurmanzi și bucătari. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten, primar și întreg 30 dieta. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Mergeți la magazin și ridicați ulei de măsline, roșii de struguri, ceapă verde și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 96%. Acest scor este extraordinar. Încercați Saut Scoici Cu Roșii Cherry, Ceapă Verde Și Pătrunjel, Salată de toamnă de porumb, roșii Cherry și ceapă verde prăjită la cuptor, și Paste cu ceapă caramelizată, roșii, pătrunjel și măsline pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Clătiți și scurgeți scoicile; se usucă cu prosoape de hârtie.
Se presară cu fleur de sel și piper.
Încălziți 2 linguri de ulei în tigaie mare la foc mediu-mare.
Adăugați scoici; saut până la rumenire în exterior și doar opac în centru, aproximativ 2 minute pe fiecare parte.
Transferați scoici pe farfurie; acoperi.
Adăugați 1 lingură de ulei în aceeași tigaie; adăugați părți albe de ceapă verde și saut până aproape fragede, aproximativ 1 minut.
Se adauga rosiile si partile verzi de ceapa si saut-ul pana cand rosiile incep sa izbucneasca si sa elibereze sucuri, aproximativ 5 minute. Se amestecă 3 linguri de pătrunjel, suc de lămâie și boia. Întoarceți scoicile și orice sucuri acumulate în tigaie și amestecați doar până se încălzește, aproximativ 1 minut. Se condimentează cu sare și piper.
Transferați amestecul de scoici pe platou.
Stropiți cu 1 lingură de ulei și presărați cu 1 lingură de pătrunjel proaspăt tocat.