Scoici Prăjite Din Fontă

Scoici Prăjite Din Fontă
Nevoie de o fără gluten, fără lactate, întreg 30 și felul principal pescatarian? Scoicile prăjite din fontă ar putea fi o rețetă minunată de încercat. Această rețetă face 4 porții cu 625 calorii, 20g de proteine, și 29G de grăsime fiecare. Pentru $3.14 pe portie, această rețetă acoperă 37% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Mergeți la magazin și ridicați ulei de măsline, scoici cu coajă tare, cum ar fi littlenecks, fulgi de piper și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Este adus la tine de Epicurious. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 80%, ceea ce este uimitor. Rețete similare sunt Scoici Prăjite Din Fontă, Tigaie Din Fontă Prăjită Tăiată Pui, și Pulpe De Pui Prăjite Cu Nucă De Cocos Din Fontă.

Instrucțiuni

1
Preîncălziți cuptorul la 500 F.
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
2
Tăiați cartofii în felii groase de 1/2 inch și aruncați cu usturoi, ceapă, ulei, sare și piper în tigaie (sau tigaie). Prăjiți în mijlocul cuptorului până când cartofii încep să se rumenească, aproximativ 15 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
CartofiCartofi
UsturoiUsturoi
CeapăCeapă
PiperPiper
SareSare
Ulei De GătitUlei De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie De PrăjireTigaie De Prăjire
CuptorCuptor
3
Adăugați roșiile, aruncând pentru a combina și prăjiți până când pielea se încrețește și se desparte, aproximativ 10 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
TomateTomate
4
Adăugați scoici și fulgi de ardei roșu și prăjiți, acoperite cu capac (sau bine acoperite cu folie), până când scoicile sunt complet deschise, 6 până la 10 minute. (Aruncați scoicile care nu s-au deschis după 10 minute.)
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fulgi De Ardei RoșuFulgi De Ardei Roșu
ScoiciScoici
Echipamente pe care le vei folosi
Folie De AluminiuFolie De Aluminiu
5
Se presară pătrunjel și se servește în tigaie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
PătrunjelPătrunjel
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie

Vin recomandat: Chardonnay, Muscadet, Riesling

Scoicile funcționează foarte bine cu Chardonnay, Muscadet și Riesling. Chardonnay cu unt este excelent pentru scoici, creveți, crab și homar, în timp ce muscadet este o alegere clasică pentru midii, stridii și scoici. Dacă aveți niște condimente în crustacee, un riesling semi-uscat poate echilibra căldura. Ai putea încerca Trentadue la Storia Chardonnay. Recenzenților le place destul de mult cu un rating de 4,3 din 5 stele și un preț de aproximativ 20 de dolari pe sticlă.
Trentadue La Storia Chardonnay
Trentadue La Storia Chardonnay
Chardonnay 2014, Coasta Sonoma, este tipic pentru soiul cu arome de mere, piersici albe și citrice. Cu mai mult timp în sticlă arome nuanțate de nucșoară, pâine prăjită ușoară și vanilie vin să se joace împreună cu sugestia de ananas și lămâi coapte Meyer. Senzația gurii este clară și restrânsă, cu mineralitate clară și puritate a fructelor. Bogat, elegant și frumos echilibrat.
DificultateGreu
Gata În45 m.
Porții4
Scor De Sănătate50
Revista