Scoici prăjite cu Broccoli
Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten și vegetariană are 274 calorii, 7g de proteine, și 6g de grăsime pe porție. Această rețetă servește 4. Pentru $1.32 pe portie, această rețetă acoperă 15% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Doar câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 1 ar spune că a lovit locul. Mergeți la magazin și ridicați sos de soia, apă, scoici de mare și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 35 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 66%. Acest scor este solid. Încercați Scoici și sparanghel prăjite, Ghimbir Se Amestecă Scoici Prajite, și Scoici Prăjite Cu Sparanghel pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Tăiați frunzele mari din broccoli și tăiați orice capete dure ale tulpinilor inferioare. Clătiți broccoli cu apă rece.
Tăiați tulpinile și floretele în bucăți de mușcătură.
Tăiați capetele tulpinii din ciuperci și tăiați ciupercile în felii de 1/4 inch.
Dacă scoicile au un diametru mai mare de 1 inch, tăiați fiecare în jumătate. Clătiți cu apă rece și uscați cu prosoape de hârtie.
Scurgeți ardeii roșii prăjiți într-o strecurătoare; tăiați ardeii roșii felii.
Într-o cratiță de 2 litri, încălziți orezul și apa până la fierbere la foc mediu-mare, amestecând ocazional pentru a preveni lipirea. Odată ce amestecul fierbe, reduceți căldura suficient, astfel încât amestecul să buleze ușor. Acoperiți cu capac; gatiti aproximativ 15 minute sau pana cand orezul este pufos si fraged. În timp ce orezul se gătește, continuați cu rețeta.
Într-o cratiță de 3 litri sau o tigaie de 12 inci, topiți untul la foc mediu.
Adăugați ciupercile; gatiti aproximativ 5 minute, amestecand frecvent, pana cand se inmoaie cand este străpuns cu o furculiță.
Se amestecă scoicile, broccoli și ardeii roșii prăjiți. Gatiti 3 pana la 4 minute, amestecand frecvent, pana cand scoicile sunt albe si opace.
Scoateți cratița de pe foc.
Așezați amidonul de porumb într-un castron mediu. Amestecați treptat bulionul de pui în amidon de porumb până când amestecul este neted. Se amestecă amestecul de bulion și sosul de soia în amestecul de scoici.
Se încălzește până la fierbere la foc mare, amestecând constant. Continuați să fierbeți 1 minut, amestecând constant.
Vin recomandat: Chardonnay, Chenin Blanc, Pinot Noir
Chardonnay, Chenin Blanc și Pinot Noir sunt alegeri excelente pentru scoici. Chardonnay și chenin blanc sunt chibrituri excelente pentru scoici la grătar sau prăjite. Dacă scoicile dvs. sunt asortate cu slănină sau alte mezeluri, încercați un pinot noir ușor răcit. Ai putea încerca 7cellars Elway ' s Reserve Chardonnay. Recenzenților le place destul de mult cu un rating de 4,9 din 5 stele și un preț de aproximativ 28 de dolari pe sticlă.
![7cellars Elway ' s Reserve Chardonnay]()
7cellars Elway ' s Reserve Chardonnay
Rezervația Elway din 2018 Carneros Chardonnay este bine echilibrată, prezentând arome clare de fructe tropicale, mere și pere, cu elemente florale ușoare. Indicii de vanilie completează un finisaj neted și persistent de stejar.Asociați acest vin crocant cu mâncăruri ușoare, cum ar fi fructe și brânzeturi feliate, salată de paste cu lămâie, pui prăjit cu ierburi sau budincă de vanilie.