Scoici proaspete de ghimbir cu orez Cilantro
Scallops de ghimbir proaspăt cu orez Cilantro necesită aproximativ 45 minute de la început până la sfârșit. Această rețetă servește 4. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten, primară și vegetariană are 89 calorii, 1g de proteine, și 8g de grăsime per portie. Pentru $1.31 pe portie, această rețetă acoperă 3% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face din nou. Mergeți la magazin și ridicați sare, cilantro, coajă de var și alte câteva lucruri pentru ao face astăzi. Acesta este adus la tine de retetele mele. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 34%. Acest scor este destul de rău. Încercați Scoici de mare cu Gremolatan Cilantro și tei de ghimbir Beurre Blanc, Scoici Curry și orez Cilantro pentru doi, și Scoici Curry Și Orez Cilantro pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Gatiti orezul conform instructiunilor pachetului, omitand sarea si grasimea. Se amestecă cilantro și 1 lingură de unt în orez fiert.
Combinați vinul și următoarele 4 ingrediente într-un castron mic; deoparte.
Clătiți scoicile și uscați-le cu prosoape de hârtie.
Se toarnă untul topit peste scoici și se aruncă bine.
Puneți o tigaie antiaderentă la foc mediu-mare până la cald.
Adăugați jumătate din amestecul de scoici; gatiti 3 minute pe fiecare parte.
Scoateți scoicile de pe foc și păstrați-le calde. Ștergeți tava cu un prosop de hârtie. Repetați procedura cu amestecul rămas de scoici.
Se toarnă sosul de vin în tigaie; gatiti la foc mediu 1 minut sau pana se incalzeste bine. Sos de lingură peste scoici.
Se servește cu orez și pene de var.