Scoici Picante Învelite Cu Slănină
Scoicile învelite cu Bacon picant este un Hor d ' oeuvre care servește 10. Pentru 59 cenți pe porție, această rețetă acoperă 3% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție conține 118 calorii, 5g de proteine, și 10g de grăsime. Mergeți la magazin și ridicați slănină, ulei de măsline, lămâie și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 25 minute. 144 de persoane au încercat și le-a plăcut această rețetă. Este adus la tine de Allrecipes. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten, fără lactate, paleolitic și primar dieta. În general, această rețetă câștigă o nu atât de extraordinar scor spoonacular de 18%. Scoici învelite cu slănină cu maioneză picantă, Scoici învelite cu Bacon cu coriandru picant-maioneză, și Scoici învelite cu Bacon cu coriandru picant-maioneză sunt foarte asemănătoare cu această rețetă.
Instrucțiuni
Aranjați slănina într-o tigaie mare și gătiți la foc mediu-mare, rotind ocazional, până se rumenesc ușor, dar totuși flexibil, aproximativ 5 minute.
Scurgeți feliile de slănină pe prosoape de hârtie.
Înfășurați fiecare felie de slănină în jurul unei scoici de mare și fixați-o cu o scobitoare. Condimentează cu condimente Cajun.
Încălziți uleiul de măsline într-o tigaie curată la foc mediu-mare; prăjiți scoicile până când sunt aurii și slănina sunt crocante, 3 până la 4 minute pe fiecare parte. Strângeți lămâia peste scoici.
Vin recomandat: Pinot Noir, Chardonnay, Chenin Blanc
Scallops funcționează foarte bine cu Pinot Noir, Chardonnay și Chenin Blanc. Chardonnay și chenin blanc sunt chibrituri excelente pentru scoici la grătar sau prăjite. Dacă scoicile dvs. sunt asortate cu slănină sau alte mezeluri, încercați un pinot noir ușor răcit. Pivnițele Dragonette Sta. Rita Hills Pinot Noir cu un rating de 4,8 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 45 de dolari pe sticlă.
![Dragonette Beciuri Sta. Rita Hills Pinot Noir]()
Dragonette Beciuri Sta. Rita Hills Pinot Noir
2016 a fost un alt într-un șir de recolte teribil în Santa Barbara. Am avut un alt budbreak timpuriu și (spre deosebire de 2015) vreme perfectă în timpul setului, permițând o cultură puternică și echilibrată. Mai, iunie și iulie au fost destul de calde, iar coacerea a fost destul de rapidă; cu toate acestea, un August neobișnuit de răcoros a încetinit considerabil vița de vie. Pentru vinificator a fost aproape ideal, deoarece strugurii au reușit să finalizeze coacerea încet, fără vârfuri de căldură, iar strugurii au menținut o aciditate excelentă. Într-o serie de dimineți răcoroase, am ales fiecare bloc la maturitate și echilibru aproape perfect. Vinurile par să aibă un caracter fructifer deosebit, aciditate proaspătă și structură tanică și adâncime solidă.