Scoici peste spanac cremă de parmezan
Scallops peste parmezan crema de spanac necesită aproximativ 37 minute de la început până la sfârșit. Această rețetă fără gluten și primară servește 4 și costă $1.36 pe portie. Acest fel de mâncare are 103 calorii, 5g de proteine, și 7g de grăsime per portie. 1 persoană a considerat că această rețetă este nemaipomenită și satisfăcătoare. Dacă aveți brânză cremă de proces, lapte degresat, parmezan și alte câteva ingrediente la îndemână, o puteți face. Acesta este adus la tine de retetele mele. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 67%. Acest scor este bun. Rețete similare includ Parmezan Cremă De Spanac, Spanac cremă cu parmezan, și Vinete parmezan cu spanac cremă.
Instrucțiuni
Înveliți o tigaie antiaderentă cu spray de gătit; așezați la foc mediu-mare până la cald.
Se adaugă ciupercile și se sotează până se înmoaie.
Se ia de pe foc și se lasă deoparte.
Scurgeți spanacul și apăsați între prosoape de hârtie pentru a îndepărta excesul de umiditate. Pune deoparte.
Combinați crema de brânză și următoarele 3 ingrediente într-un bol; bateți la viteză medie a unui mixer electric până la crem. Se amestecă ciupercile și spanacul. Se amestecă amestecul de spanac în 4 vase individuale de gratin acoperite cu spray de gătit; deoparte.
Înveliți tigaia cu spray de gătit; așezați la foc mediu-mare până la cald.
Adăugați scoici și gătiți 3 minute, transformând scoici pentru a se rumeni ușor pe toate părțile.
Așezați scoici uniform peste amestecul de spanac în vase gratinate; presărați parmezan.
Coaceți la 375 timp de 15 minute sau până când se încălzește bine și se rumenesc ușor.
Vin recomandat: Chardonnay, Chenin Blanc, Pinot Noir
Chardonnay, Chenin Blanc și Pinot Noir sunt alegeri excelente pentru scoici. Chardonnay și chenin blanc sunt meciuri excelente pentru scoici la grătar sau arse. Dacă scoicile dvs. sunt asortate cu slănină sau alte cărnuri vindecate, încercați un pinot Noir ușor răcit. Xavier Monnot Bourgogne Les Grandes Coutures Chardonnay cu un rating de 4.2 din 5 stele pare a fi un meci bun. Costă aproximativ 30 de dolari pe sticlă.
![Xavier Monnot Bourgogne Les Grandes Coutures Chardonnay]()
Xavier Monnot Bourgogne Les Grandes Coutures Chardonnay
Chardonnay Les Grandes Coutures este din trei parcele care se învecinează cu Meursault cu vârste de viță de vie de la 15 la 51 de ani. Solurile sunt predominant argile (argilă), aducând greutate și textură acestui Bourgogne Blanc.Vintage-ul din 2015 prezintă arome de pepene copt, alune și cremă de lămâie și tind să fie mai largi și mai texturate decât vinurile din satele învecinate. Îmbătrânirea butoaielor mici de stejar francez dă note de pâine prăjită și vanilie.Burgundia albă, cu bogăția, textura și aromele prăjite, se asortează bine cu peștele ușor și crustaceele și poate contrabalansa sosurile pe bază de cremă. Chardonnay în vârstă de stejar din climă mai caldă se pretează bine peștelui la grătar, amidonului, untului și nucilor prăjite.