Scoici Peruviene Reteta La Parmesana

Scoici Peruviene Reteta La Parmesana
O porție conține 167 calorii, 11g de proteine, și 12g de grăsime. Dacă 93 cenți pe porție se încadrează în bugetul dvs., Peruvian scoici reteta la Parmesana ar putea fi un spectaculos pescatarian și דל פחמימות, rețetă pentru a încerca. Această rețetă servește 24. Mergeți la magazin și ridicați unt, panko, parmigiano-reggiano și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 33 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 19%. Acest scor nu este atât de excelent. Încercați Linguină Picantă Cu Rețetă De Scoici, Rețetă De Scoici La Grătar Și Chorizo, și Linguine Cu Scoici Și Rețetă De Pătrunjel pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Preîncălziți broilerul la înălțime și așezați raftul în cuptor pe al doilea cel mai înalt raft.Pe o foaie mare de copt sau două mici, faceți un strat de sare de rocă ca pat și așezați jumătățile de scoici deasupra sării de rocă într-un singur strat.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sare De RocăSare De Rocă
Echipamente pe care le vei folosi
Foaie De CoptFoaie De Copt
CuptorCuptor
2
Așezați o scoică în fiecare jumătate de coajă.
3
Puneți 1/8 linguriță de pastă aji amarillo și câteva picături de lichior Pisco pe fiecare clam.In într-un castron mediu, amestecați usturoiul prăjit pur și simplu cu pesmetul, Parmigiano-Reggiano și untul topit. Sare după gust. 
Ingrediente de care veți avea nevoie
Aji Amarillo Chili PasteAji Amarillo Chili Paste
Usturoi PrăjitUsturoi Prăjit
PesmetPesmet
Parmigiano ReggianoParmigiano Reggiano
LichiorLichior
UntUnt
SareSare
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
4
Așezați 1 până la 2 lingurițe de amestec de pesmet pe fiecare scoică și așezați scoici sub broiler. Se fierbe timp de 3 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
PâinePâine
ScoiciScoici
Echipamente pe care le vei folosi
Pui BroilerPui Broiler
5
Lăsați să se răcească ușor înainte de servire și garnisiți cu arpagicul feliat subțire. De obicei, le dau oaspeților o scobitoare sau o furculiță mică pentru a le mânca. 
Ingrediente de care veți avea nevoie
ArpagicArpagic
Echipamente pe care le vei folosi
ScobitoriScobitori

Vin recomandat: Chardonnay, Muscadet, Riesling

Chardonnay, Muscadet și Riesling sunt alegeri excelente pentru scoici. Chardonnay cu unt este excelent pentru scoici, creveți, crab și homar, în timp ce muscadet este o alegere clasică pentru midii, stridii și scoici. Dacă aveți niște condimente în crustacee, un riesling semi-uscat poate echilibra căldura. Santan Ema Reserve Chardonnay cu un rating de 4,3 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 14 dolari pe sticlă.
Santa Ema Reserve Chardonnay
Santa Ema Reserve Chardonnay
Santa Ema Chardonnay Reserva este un vin strălucitor de culoare galben auriu care provine din Valea Leyda. Apare un buchet de fructe tropicale coapte, cum ar fi bananele și fructele pasiunii, împreună cu atingeri de miere și vanilie. În gură, este un vin de echilibru bun și aciditate plăcută.Ideal pentru a merge cu pește gras și sosuri, fructe de mare și crab la grătar. De asemenea, ideal pentru carne albă și brânzeturi mature.
DificultateGreu
Gata În33 m.
Porții24
Scor De Sănătate1
Tipuri De Feluri De MâncareAntipastiIncepatorGustareAntipasto
Revista