Scoici Panko cu chutney Verde Chile
Scoici Panko cu chutney Verde Chile necesită aproximativ 25 de ore de la început până la sfârșit. Pentru 19 cenți pe porție, această rețetă acoperă 2% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție conține 30 de calorii, 1g de proteine, și 1g de grăsime. Această rețetă servește 60. Este adus la tine de Epicurious. Mergeți la magazin și ridicați suc de lămâie, scoici de mare, ulei vegetal și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. 16 persoane au făcut această rețetă și ar face-o din nou. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 45%, ceea ce e bine. Rețete similare sunt Scoici Panko cu chutney Verde Chile, Grouper cu chutney de Chile Tomatillo și verde, și Prăjituri De Crab Verde Chile Cu Maioneză Verde Chile.
Instrucțiuni
Pur și simplu ingredientele chutney într-un blender, amestecând ocazional pentru a ajuta la amestecare și transferați într-un castron. Se condimentează chutney cu sare și piper și se răcește, acoperit, până când este gata de utilizare.
Îndepărtați mușchiul din partea scoicilor dacă este încă atașat. Se usucă scoicile și se condimentează cu sare și piper.
Bateți împreună ouăle și laptele într-un castron puțin adânc. Puneți panko într-un alt castron puțin adânc. Scufundați scoicile, 1 la un moment dat, în amestec de ouă și apoi în panko, întorcându-se pentru a acoperi și transferați într-o tavă.
Preîncălziți cuptorul la 400 F.
Încălziți 3 linguri de ulei într-o tigaie antiaderentă de 12 inci la foc moderat până când este fierbinte, dar nu fumează, apoi gătiți scoici, 12 la un moment dat, până când sunt fierte și se rumenesc (reglați căldura dacă este necesar), aproximativ 1 1/2 minute pe fiecare parte. Puneți scoici așa cum sunt gătite în 1 strat pe un raft așezat într-o tigaie superficială. Între loturi, ștergeți cu grijă tigaia cu prosoape de hârtie și adăugați mai mult ulei.
Coaceți scoicile în mijlocul cuptorului până când se încălzesc, aproximativ 3 minute.
Serviți scoici acoperite cu chutney.
* Chutney poate fi făcut cu 3 zile înainte și răcit, acoperit. Înainte de servire, condimentați cu sare și piper.* Scoicile pot fi acoperite cu panko cu 4 ore înainte și răcite, acoperite. Prăjiți-le cu 1 oră înainte și păstrați-le la temperatura camerei.
Coaceți chiar înainte de servire.
Vin recomandat: Chardonnay, Chenin Blanc, Pinot Noir
Chardonnay, Chenin Blanc și Pinot Noir sunt alegerile mele de top pentru scoici. Chardonnay și chenin blanc sunt chibrituri excelente pentru scoici la grătar sau prăjite. Dacă scoicile dvs. sunt asortate cu slănină sau alte mezeluri, încercați un pinot noir ușor răcit. Hanna Chardonnay cu un rating de 4,4 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 16 dolari pe sticlă.
![Hanna Chardonnay]()
Hanna Chardonnay
Cu o culoare de miere strălucitoare și paie aurie, acest vin aduce arome de piersică la grătar, plăcintă cu pere, cu caramel, pătlagină,ananas. Pe cerul gurii, proaspete felie de mere cu crustă plăcintă, caramel, plăcintă cu pere, piersici la gratar, pâine prăjită și banane.