Scoici Panko cu chutney Verde Chile

Scoici Panko cu chutney Verde Chile
Pentru 19 cenți pe porție, această rețetă acoperă 2% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 1g de proteine, 1g de grăsime, și un total de 29 calorii. Această rețetă servește 60. Un amestec de firimituri de pâine grosieră, ardei iute jalape, suc de lămâie și o mână de alte ingrediente sunt tot ce trebuie pentru a face această rețetă atât de gustoasă. Această rețetă de la Epicurious are 1 fani. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 25 de ore. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 35%. Acest scor nu este atât de super. Rețete similare includ Grouper cu chutney de Chile Tomatillo și verde, Prăjituri De Crab Verde Chile Cu Maioneză Verde Chile, și Mango-Chutney (Chutney Aam).

Instrucțiuni

1
Pur și simplu ingredientele chutney într-un blender, amestecând ocazional pentru a ajuta la amestecare și transferați într-un castron. Se condimentează chutney cu sare și piper și se răcește, acoperit, până când este gata de utilizare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sare și PiperSare și Piper
Sugestie De Servire: Salată Verde și Roșii FeliiSugestie De Servire: Salată Verde și Roșii Felii
Echipamente pe care le vei folosi
42 Lemn Dulce Snur Roșu42 Lemn Dulce Snur Roșu
BolBol
1
Îndepărtați mușchiul din partea scoicilor dacă este încă atașat. Se usucă scoicile și se condimentează cu sare și piper.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sare și PiperSare și Piper
1 Dovlecel Mic, Nedecojit și Tocat1 Dovlecel Mic, Nedecojit și Tocat
2
Bateți împreună ouăle și laptele într-un castron puțin adânc. Puneți panko într-un alt castron puțin adânc. Scufundați scoicile, 1 la un moment dat, în amestec de ouă și apoi în panko, întorcându-se pentru a acoperi și transferați într-o tavă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Dovlecel Mic, Nedecojit și Tocat1 Dovlecel Mic, Nedecojit și Tocat
Pesmet Panko Sau Făină MatzoPesmet Panko Sau Făină Matzo
OuăOuă
LapteLapte
Fâșie De Coajă De LămâieFâșie De Coajă De Lămâie
Echipamente pe care le vei folosi
BatetiBateti
BolBol
3
Preîncălziți cuptorul la 400 F.
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
4
Încălziți 3 linguri de ulei într-o tigaie antiaderentă de 12 inci la foc moderat până când este fierbinte, dar nu fumează, apoi gătiți scoici, 12 la un moment dat, până când sunt fierte și se rumenesc (reglați căldura dacă este necesar), aproximativ 1 1/2 minute pe fiecare parte. Puneți scoici așa cum sunt gătite în 1 strat pe un raft așezat într-o tigaie superficială. Între loturi, ștergeți cu grijă tigaia cu prosoape de hârtie și adăugați mai mult ulei.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Dovlecel Mic, Nedecojit și Tocat1 Dovlecel Mic, Nedecojit și Tocat
Ulei De GătitUlei De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
Prosoape De HârtieProsoape De Hârtie
Tava De CoptTava De Copt
5
Coaceți scoicile în mijlocul cuptorului până când se încălzesc, aproximativ 3 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Dovlecel Mic, Nedecojit și Tocat1 Dovlecel Mic, Nedecojit și Tocat
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
6
Serviți scoici acoperite cu chutney.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Dovlecel Mic, Nedecojit și Tocat1 Dovlecel Mic, Nedecojit și Tocat
Sugestie De Servire: Salată Verde și Roșii FeliiSugestie De Servire: Salată Verde și Roșii Felii
1
* Chutney poate fi făcut cu 3 zile înainte și răcit, acoperit. Înainte de servire, condimentați cu sare și piper.* Scoicile pot fi acoperite cu panko cu 4 ore înainte și răcite, acoperite. Prăjiți-le cu 1 oră înainte și păstrați-le la temperatura camerei.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sare și PiperSare și Piper
1 Dovlecel Mic, Nedecojit și Tocat1 Dovlecel Mic, Nedecojit și Tocat
Sugestie De Servire: Salată Verde și Roșii FeliiSugestie De Servire: Salată Verde și Roșii Felii
Pesmet Panko Sau Făină MatzoPesmet Panko Sau Făină Matzo
2
Coaceți chiar înainte de servire.
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor

Vin recomandat: Chardonnay, Chenin Blanc, Pinot Noir

Chardonnay, Chenin Blanc și Pinot Noir sunt alegeri excelente pentru scoici. Chardonnay și chenin blanc sunt chibrituri excelente pentru scoici la grătar sau prăjite. Dacă scoicile dvs. sunt asortate cu slănină sau alte mezeluri, încercați un pinot noir ușor răcit. Ai putea încerca la crema Russian River Chardonnay. Recenzenților le place destul de mult cu un rating de 4,1 din 5 stele și un preț de aproximativ 28 de dolari pe sticlă.
La Crema Russian River Chardonnay
La Crema Russian River Chardonnay
Pe nas sunt tonuri de citrice, cu mere verzi, ananas și arome florale accentuate de urme de caramel și alune. Fructele strălucitoare și aciditatea crocantă tipice denumirii râului rus sunt evidente în gură, cu componente de lămâie-lime și note concentrate de pere, compensate de un finisaj persistent de mere și condimente.
DificultateExpert
Gata În25 hrs
Porții60
Scor De Sănătate2
Tipuri De Feluri De MâncareAntipastiIncepatorGustareAntipasto
Revista