Scoici Manila aburite (asari-mushi) în bulion de Lemongrass-Dashi

Scoici Manila aburite (asari-mushi) în bulion de Lemongrass-Dashi
Nevoie de o fără gluten, fără lactate, întreg 30 și felul principal pescatarian? Scoici Manila aburite (asari-mushi) în bulion de Lemongrass-dashi ar putea fi o rețetă excelentă de încercat. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 36g de proteine, 5g de grăsime, și un total de 346 calorii. Această rețetă servește 1. Pentru $7.8 pe portie, această rețetă acoperă 38% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 24 minute. Mergeți la magazin și ridicați ulei de chili, scoici manila, arpagic și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Pentru a consuma ghimbirul, puteți urma acest fel principal cu Tort de ghimbir cu glazură de ghimbir cristalizată ca desert. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 78%. Acest scor este solid. Încercați Sake-scoici aburite (Asari no Sakamushi), Scoici sau midii aburite în bulion condimentat, și Scoici aburite în șofran și bulion verde de primăvară pentru rețete similare.

Vin recomandat: Chardonnay, Muscadet, Riesling

Chardonnay, Muscadet și Riesling sunt alegerile mele de top pentru scoici. Chardonnay cu unt este excelent pentru scoici, creveți, crab și homar, în timp ce muscadet este o alegere clasică pentru midii, stridii și scoici. Dacă aveți niște condimente în crustacee, un riesling semi-uscat poate echilibra căldura. Ai putea încerca Foley Johnson Carneros Chardonnay. Recenzenților le place destul de mult cu un rating de 4,6 din 5 stele și un preț de aproximativ 23 de dolari pe sticlă.
Foley Johnson Carneros Chardonnay
Foley Johnson Carneros Chardonnay
Aromele sunt concentrate și complexe în Carneros Chardonnay 2016. Notele de piersică la grătar, pere, croissant cu unt și vanilie au pregătit scena pentru un Chardonnay bogat și plin de corp. Aromele se extind pe palat cu arome delicioase de pere, măr crocant, caprifoi, nucă de cocos prăjită și napolitană de vanilie. Echilibrul și structura acestui vin, împreună cu aciditatea sa strălucitoare, îl fac un vin demn de vârstă pentru a fi savurat câțiva ani. Bucurați-vă de această frumusețe cu un pui prăjit suculent și risotto de ciuperci sălbatice.
DificultateUșor
Gata În24 m.
Porții1
Scor De Sănătate48
Revista