Scoici la grătar cu sos de roșii-mentă și Orzo
Această rețetă fără lactate servește 8 și costă $1.03 pe portie. O porție conține 165 calorii, 3G de proteine, și 10g de grăsime. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face din nou. Al Patrulea Iulie va fi și mai special cu această rețetă. Un amestec de piper, sare și piper, ulei de măsline și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 44%. Acest scor este solid. Încercați Scoici tocite cu sos de unt de plante medicinale și Orzo, Friptură de fustă la grătar cu sos dulce de roșii prăjite și creveți prăjiți, fasole neagră și salată Orzo, și Gătit ușor: Kebab de pui de roșii picante la grătar cu sos de mentă de iaurt pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Combinați primele 7 ingrediente într-un castron, aruncând pentru a combina. Acoperiți și răciți 2 ore.
Scurgeți și rezervați sucul din amestecul de roșii; puneți amestecul și sucul deoparte.
Filetați scoicile uniform pe frigarui de lemn care au fost înmuiate în apă.
Presărați sare și piper și periați scoici cu suc rezervat.
Scoici de grătar, acoperite cu capac de grătar, la foc mediu-mare (350 până la 40
3 până la 4 minute pe fiecare parte sau doar până când scoicile sunt opace.
Se servește peste orzo gătit și se acoperă cu amestec de roșii rezervat.