Scoici la grătar cu Salsa de miere-Avocado
Rețeta scoici la grătar cu Salsa de miere-Avocado ar putea satisface pofta ta mexicană în jur 45 minute. Această rețetă fără gluten, primal și whole 30 servește 4 și costă $2.3 pe portie. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 2G de proteine, 11g de grăsime, și un total de 173 calorii. 1 persoană s-a bucurat că a încercat această rețetă. Este perfect pentru Al Patrulea Iulie. Un amestec de scoici de mare, pepene galben, coajă de tei și o mână de alte ingrediente sunt tot ce trebuie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 58%. Acest scor este destul de bun. Rețete similare includ Piept de pui la grătar cu Salsa de miere, Creveți Chili la grătar cu Salsa de miere de piersici, și Scoici Cu Salsa De Avocado.
Instrucțiuni
Aprinde un grătar. Într-un castron mare, combinați coaja de tei și sucul cu 1 lingură de ulei de măsline. Folosind o spatulă de cauciuc, pliați ușor pepenele tăiat cubulețe și avocado. Condimentează salsa cu sare și piper negru.
Stropiți scoicile cu ulei de măsline și condimentați cu sare și piper negru. Grătiți la foc moderat, rotind o dată, până când este carbonizat frumos și tocmai gătit, 3 până la 4 minute pe fiecare parte.
Transferați scoicile în farfurii, lingurați salsa alături și serviți.
Vin recomandat: Chardonnay, Chenin Blanc, Pinot Noir
Scallops funcționează foarte bine cu Chardonnay, Chenin Blanc și Pinot Noir. Chardonnay și chenin blanc sunt chibrituri excelente pentru scoici la grătar sau prăjite. Dacă scoicile dvs. sunt asortate cu slănină sau alte mezeluri, încercați un pinot noir ușor răcit. GEN5 Chardonnay cu un rating de 4,3 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 9 dolari pe sticlă.
![GEN5 Chardonnay]()
GEN5 Chardonnay
Un Chardonnay foarte prietenos, cu arome suculente de fructe tropicale, un indiciu de cremozitate și un finisaj lung și luminos. Timp de cinci generații, familia noastră a trăit și a lucrat pământul nostru în Lodi, California, străduindu-se mereu să părăsească Pământul într-o stare mai bună pentru următoareagenerație.