Scoici la grătar cu Quinoa parfumată cu portocale

Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de feluri principale, așa că încercați scoici la grătar cu Quinoan cu parfum de portocale. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten, fără lactate și pescatarian are 447 calorii, 23g de proteine, și 21g de grăsime pe porție. Această rețetă servește 6 și costă 2,77 USD pe porție. Această rețetă de la Foodnetwork are 28 de fani. Acesta va fi un hit la dvs Al Patrulea Iulie eveniment. Un amestec de fasole garbanzo, ulei de măsline, sare kosher și o mână de alte ingrediente sunt tot ce trebuie pentru a face această rețetă atât de gustoasă. Pentru a consuma coaja de portocală, puteți urma acest fel principal cu Înghețată de ciocolată neagră infuzată cu portocale cu nuci prăjite ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 40 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 90%. Acest scor este grozav. Încercați Clătite Cu Quinoa Cu Alune Parfumate Cu Portocale, Cozi De Homar La Grătar Cu Parfum De Portocale, și Scoici La Grătar Cu Quinoa Și Legume Proaspete pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Urmăriți cum să faceți această rețetă.
Echipament Special: douăsprezece frigarui de lemn de 8 inci, înmuiate în apă timp de 30 de minute pentru a preveni arderea
Pentru quinoa: într-o cratiță medie, aduceți 2 căni de apă, quinoa, coaja de portocală și 1 linguriță de sare la fierbere la foc mediu-mare. Reduceți căldura la foc mic. Acoperiți tigaia și gătiți până când tot lichidul a fost absorbit, 10 până la 12 minute. Pufați cu o furculiță, acoperiți tigaia și lăsați quinoa să stea încă 10 până la 12 minute.
Încălziți o tigaie la grătar la foc mediu-mare sau preîncălziți un grătar cu gaz sau cărbune. Pulverizați cu spray de gătit. Filetați 3 scoici pe o frigăruie. Infilați o altă frigăruie (alături de prima) prin scoici la aproximativ 1/2 inch distanță pentru a ușura răsturnarea frigăruilor. Repetați cu scoicile și frigăruile rămase pentru a face 6 frigarui în total.
Stropiți cu uleiul de măsline și condimentați cu 2 lingurițe de sare și 1/2 linguriță de piper. Grătiți până la fiert, 2 până la 3 minute pe fiecare parte.
Pentru pansament: într-un castron mic, bateți împreună uleiul de măsline, sucul de portocale, sucul de lămâie, 1 linguriță sare și 1/2 linguriță piper până se omogenizează.
Așezați quinoa într-un castron mare de servire.
Adăugați pansamentul, fasolea și pătrunjelul. Aruncați până când este acoperit. Se condimentează cu sare și piper. Aranjați scoicile la grătar deasupra și serviți.