Scoici la grătar cu gust de ceapă de roșii
O porție din acest fel de mâncare conține în jur 0g de proteine, 14g de grăsime, și un total de 132 calorii. Pentru 92 cenți pe porție, această rețetă acoperă 2% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 4. Este perfect pentru Al Patrulea Iulie. Un amestec de mărar, ceapă, ulei vegetal și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Nu mulți oameni au făcut această rețetă, iar 7 ar spune că a ajuns la fața locului. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și vegan dieta. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 67%. Acest scor este bun. Încercați Char la grătar cu aururi Yukon și gust de ceapă roșie-roșie, Tacos de pește la grătar cu gust de ceapă roșie-verde, și Scoici arse cu gust de roșii-fenicul pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Pregătiți grătarul pentru gătit.
Înmuiați ceapa în 1 cană de apă cu 1/2 linguriță sare 15 minute, apoi scurgeți. Se amestecă împreună ceapa, roșiile, oțetul, zahărul și restul de 1/4 linguriță de sare și se lasă să stea 20 de minute.
Scurgeți gustul într-o sită, aruncând lichidul, apoi amestecați mărarul.
Se usucă scoicile și se condimentează cu sare și piper. Grătați scoici în 2 loturi pe grătar ușor uleiat, rotind o dată, până când sunt fierte, 4 până la 5 minute.
Scoicile pot fi la grătar într-o tigaie fierbinte, ușor unsă, bine condimentată, peste mare heat.To serviți ca hors d ' oeuvre, acoperiți fiecare scoică cu 1 linguriță de gust.
Vin recomandat: Chardonnay, Chenin Blanc, Pinot Noir
Scallops funcționează foarte bine cu Chardonnay, Chenin Blanc și Pinot Noir. Chardonnay și chenin blanc sunt chibrituri excelente pentru scoici la grătar sau prăjite. Dacă scoicile dvs. sunt asortate cu slănină sau alte mezeluri, încercați un pinot noir ușor răcit. Un vin pe care l-ai putea încerca este Chardonnay de la A la Z. Are 4,2 din 5 stele și o sticlă costă aproximativ 15 dolari.
![De la A La Z Chardonnay]()
De la A La Z Chardonnay
Chardonnay 2010 de la A la Z se deschide cu arome de flori albe, mandarină, tei, gutui, piatră umedă și minerale care se dezvoltă în continuare în nucșoară, miere, măr verde cu note de ghimbir. Un atac încărcat cu minerale este luminos, îmbucurător și intens. Palatul Mijlociu nuanțat continuă cu arome care oglindesc și amplifică aromele. Finisajul este lung, curat, crocant și suculent, cu arome de caprifoi, citrice și piatră umedă. Acest vin exemplifică clasicul Oregon steely Chardonnay. 2010 a fost o epocă excepțională pentru vinurile albe din Oregon și acest vin sofisticat condus de terroir nu face excepție; luminos, acidulat și intens pe care îl va livra în următorii 5 ani.