Scoici la grătar cu cuscus șofran

Scoici la grătar cu cuscus șofran
Scoicile la grătar cu cuscus de șofran necesită aproximativ 45 minute de la început până la sfârșit. Această rețetă servește 4 și costă 1,64 USD pe porție. O porție conține 254 calorii, 7g de proteine, și 3G de grăsime. Doar câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 1 ar spune că a lovit locul. Este o opțiune bună dacă urmați un vegan dieta. Un amestec de morcov, țelină, piper și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de nemaipomenită. Acesta este adus la tine de retetele mele. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 51%. Acest scor este solid. Rețete similare includ Scoici De Porc La Grătar, Zucchini și șofran Vichyssoise cu scoici, și Scoici în bulion de șofran-tarhon.

Instrucțiuni

1
Combinați primele 5 ingrediente într-un castron; amestecați bine. Aranjați scoici într-un singur strat într-o caserolă de 1 1/2 litru; lingurați aproximativ 6 linguri de amestec de ketchup peste scoici. Acoperiți și răciți 30 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Dovlecel Mic, Nedecojit și Tocat1 Dovlecel Mic, Nedecojit și Tocat
Ambalați șuncă Delicată Feliată SubțireAmbalați șuncă Delicată Feliată Subțire
Echipamente pe care le vei folosi
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
2
Combinați apa și următoarele 7 ingrediente (apă prin piper) într-o cratiță medie și aduceți la fierbere; amestecați treptat cuscusul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
6 Frunze Exterioare Dintr-un Radicchio Mare6 Frunze Exterioare Dintr-un Radicchio Mare
1 Mușchi Sau Spată De Porc Dezosată, Cu O Crestătură Adâncă în Partea De Sus (aproximativ 2,3 Kg)1 Mușchi Sau Spată De Porc Dezosată, Cu O Crestătură Adâncă în Partea De Sus (aproximativ 2,3 Kg)
Vârfuri De Patiserie - Vârfuri Rotunde #4Vârfuri De Patiserie - Vârfuri Rotunde #4
Echipamente pe care le vei folosi
20 De Căpșuni Proaspete, Fără Coajă20 De Căpșuni Proaspete, Fără Coajă
3
Scoateți din căldură; acoperiți și lăsați să stea 5 minute.
4
Adăugați ulei și puf cu o furculiță.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Frișcă Sau înghețată De Vanilie și Nuci Pecan Prăjite Suplimentare, OpționalFrișcă Sau înghețată De Vanilie și Nuci Pecan Prăjite Suplimentare, Opțional
5
Descoperi scoici, și se fierbe 6 minute pe fiecare parte sau până la făcut. Se amestecă amestecul de cuscus pe farfurii individuale; se acoperă cu scoici și se stropesc cu amestecul de ketchup rămas.
Ingrediente de care veți avea nevoie
6 Frunze Exterioare Dintr-un Radicchio Mare6 Frunze Exterioare Dintr-un Radicchio Mare
1 Dovlecel Mic, Nedecojit și Tocat1 Dovlecel Mic, Nedecojit și Tocat
Ambalați șuncă Delicată Feliată SubțireAmbalați șuncă Delicată Feliată Subțire
6
Garnisiți cu felii de fructe proaspete și pătrunjel, dacă doriți.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Felii De FructeFelii De Fructe
1/4 Cană De Grăsime De Porc1/4 Cană De Grăsime De Porc

Vin recomandat: Chardonnay, Chenin Blanc, Pinot Noir

Chardonnay, Chenin Blanc și Pinot Noir sunt alegerile mele de top pentru scoici. Chardonnay și chenin blanc sunt meciuri excelente pentru scoici la grătar sau arse. Dacă scoicile dvs. sunt asortate cu slănină sau alte cărnuri vindecate, încercați un pinot Noir ușor răcit. Ai putea încerca la Crema Russian River Chardonnay. Recenzorilor le place destul de mult cu un rating de 4,1 din 5 stele și un preț de aproximativ 28 de dolari pe sticlă.
La Crema Râul Rusesc Chardonnay
La Crema Râul Rusesc Chardonnay
Pe nas sunt tonuri de citrice, cu mere verzi, ananas și arome florale accentuate de urme de caramel și alune. Fructele strălucitoare și aciditatea crocantă tipică denumirii râului rus sunt evidente în gură, cu componente de lămâie-var și note concentrate de pere, compensate de un finisaj persistent de mere și condimente.
DificultateGreu
Gata În45 m.
Porții4
Scor De Sănătate15
Revista