Scoici la grătar cu pesmet de busuioc este un aperitiv care servește 6. O porție conține 264 de calorii, 6 g de proteine și 17 g de grăsime. Pentru 86 de cenți per porție, această rețetă acoperă 10% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Va fi un succes la evenimentul tău The Fourth Of July. Un amestec de frunze de busuioc, ulei de măsline, scoici și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. 1 persoană a considerat că această rețetă este delicioasă și satisfăcătoare. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 30 de minute. Este o opțiune bună dacă urmați o dietă pescatariană. Vă este adus de Foodnetwork. În general, această rețetă câștigă un scor nu atât de grozav de 32%. Rețete similare includ scoici la grătar cu unt de busuioc, usturoi, parmezan, paste cu scoici, sos de vodcă și pesmet crocant și scoici la cuptor cu pesmet și hrean în stil italian.
Instrucțiuni
1
Încălziți un grătar cu gaz sau pregătiți un grătar cu cărbune cu cărbuni încinși.
Echipamente pe care le vei folosi
Fulgi De Legume
2
Combinați pesmetul, usturoiul, uleiul de măsline, sucul de lămâie, roșiile uscate la soare, busuioc, nucile de pin, sare și piper într-un castron mare de servire și lăsați deoparte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Roșii Uscate La Soare Dintr-un Borcan
Pepperoncini, Pentru Garnitură
1 Până La 2 Ardei Iute, Fără Semințe și Tocați
Creveți, Cu Coadă, Fără Cochilii, Fără Vene
1 Sticlă (750 Ml) De Cotes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu Sec
1 1/2 Kg De Creveți Mari U-12
1 Linguriță De Boia Iute, Afumată Dacă Este Posibil
1 Ceapa Rosie, Cubulete Mici
Echipamente pe care le vei folosi
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
3
Când grătarul este fierbinte, puneți scoicile într-un strat pe grătarul fierbinte și lăsați focul să deschidă scoicile. Se vor deschide treptat timp de aproximativ 5 minute, apoi se vor deschide larg când sunt gata. Folosind cleștele, scoateți scoicile de pe grătar și puneți-le în vasul cu amestecul de pesmet și amestecați împreună.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1-1/2 Căni De Bere
Cartofi Yukon Gold, Spălați și Tăiați Cubulețe Medii
Amestec De Condimente Pentru Friptură, Marca Preferată Montreal Steak Seasoning De La McCormick
Echipamente pe care le vei folosi
Fulgi De Legume
4 Uncii De Brânză învechită De Lapte De Vacă De înaltă Calitate, Cum Ar Fi Brânza Flagship Beecher, Mărunțită
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
Chardonnay, Riesling și Muscadet sunt alegerile mele de top pentru scoici. Chardonnay cu unt este excelent pentru scoici, creveți, crab și homar, în timp ce muscadetul este o alegere clasică pentru scoici, stridii și scoici. Dacă aveți niște condimente în crustacee, un riesling semi-uscat poate echilibra căldura. Ai putea încerca Diamond Collection Chardonnay. Recenzorilor le place destul de mult cu o evaluare de 5 din 5 stele și un preț de aproximativ 16 dolari pe sticlă.
Diamond Collection Chardonnay
În aspect galben auriu vibrant, Chardonnay-ul nostru Diamond Collection oferă arome de ananas, piersici și mandarine.