Scoici La Cuptor
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de hor d ' oeuvre, așa că încercați scoicile coapte. Această rețetă servește 6. O porție conține 196 calorii, 2G de proteine, și 12g de grăsime. Pentru 79 cenți pe porție, această rețetă acoperă 4% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Vă este adus prin simple rețete. Dacă aveți la îndemână făină, vin, pesmet și alte câteva ingrediente, o puteți face. 617 persoane au fost impresionate de această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 35 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 0%. Acest scor este foarte rău (dar încă fixabil). Scoici La Cuptor, Scoici La Cuptor, și Scoici La Cuptor sunt foarte asemănătoare cu această rețetă.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 400 F.
Așezați scoicile într-o tigaie medie saut.
Adăugați vinul și un vârf de sare. Se aduce la fierbere, se reduce focul la foc mic, se acoperă și se fierbe timp de 4 minute, nu mai.
Transferați scoicile într-un vas de copt cu caserolă de 1 1/2 litru folosind o spatulă și aranjați într-un singur strat. Este în regulă dacă sunt puțin aglomerate sau dacă câteva se suprapun.
Se toarnă lichidul de gătit într-un recipient separat și se rezervă.
Se incinge 3 linguri de unt in tigaia saut la foc mediu.
Adăugați ceapa și gătiți până se usucă, câteva minute.
Faceți sosul: presărați încet făina peste amestecul de ceapă de unt și amestecați pentru a combina.
Lăsați să gătească un minut sau două. Apoi adăugați lichidul de gătit peste amestecul de ceapă de unt, amestecând energic în timp ce faceți acest lucru.
De îndată ce sosul este îngroșat, adăugați-l la scoicile din vasul de copt cu caserolă. Se amestecă ușor pentru a încorpora complet scoicile în sos.
Presărați pesmet peste scoici și punctați cu restul de 3 linguri de unt.
Se coace la cuptor la 400 km F până se rumenesc și se rumenesc, aproximativ 15 minute.
Se servește cu felii de lămâie.