Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten, primară și vegană are 236 calorii, 3G de proteine, și 8g de grăsime pe porție. Această rețetă servește 2. Pentru $3.94 pe portie, această rețetă acoperă 14% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Un amestec de bulb de fenicul, ulei de măsline, var și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de gustoasă. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 27 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 76%. Acest scor este destul de bun. Încercați Scoici arse cu gust de roșii-fenicul, Scoici gătite cu citrice cu piure de păstârnac IPA afumat și Jalapenos murat de bere, și Scoici De Mare La Grătar Și Fenicul pentru rețete similare.
Chardonnay, Chenin Blanc și Pinot Noir sunt alegeri excelente pentru scoici. Chardonnay și chenin blanc sunt chibrituri excelente pentru scoici la grătar sau prăjite. Dacă scoicile dvs. sunt asortate cu slănină sau alte mezeluri, încercați un pinot noir ușor răcit. Tenuta di Nozzole le Bruniche Chardonnay cu un rating de 4,2 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 12 dolari pe sticlă.