Scoici fierte în bulion de pătrunjel, mazăre și Bruschetta cu roșii și capere prăjite
Rețeta de scoici înăbușite în bulion de pătrunjel, mazăre și Bruschetta cu roșii și capere prăjite este gata în aproximativ 35 de minute și este cu siguranță un excelent pescatarian opțiune pentru iubitorii de mâncare mediteraneană. Acest curs principal are 405 calorii, 16g de proteine, și 13g de grăsime per portie. Această rețetă servește 4 și costă 2,9 USD pe porție. Nu mulți oameni au făcut această rețetă, iar 1 ar spune că a lovit locul. Mergeți la magazin și ridicați suc de scoici îmbuteliat, unt, ulei de măsline și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 68%. Acest scor este destul de bun. Rețete similare includ Anghinare Fiartă Cu Pătrunjel Și Capere Prăjite, Anghinare fierte cu capere și pătrunjel, și Pui fiert cu capere și pătrunjel.
Instrucțiuni
1
Încălziți 1 lingură de ulei într-o tigaie mare la foc mediu-mare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ceapa Galbena, Curatata De Coaja, Taiata In Jumatate Si Taiata In Felii Groase De 1/2 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
1 1/2 Căni De Ceapă Tocată (2 Cepe)
2
Adăugați șalotă și usturoi și gătiți 2 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cum Ar Fi Smog, Gulard, Rapini Sau Verdeață De Sfeclă, Tulpini Tăiate
Rondele De Ardei Banane Tocate Sau Ardei Iute Tocati De Orice Fel
3
Adăugați vin și gătiți 1 minut.
Ingrediente de care veți avea nevoie
(se Poate înlocui Supa De Pui Sau De Legume)
4
Adăugați scoici, bulion și suc de scoici și aduceți la foc mic. Când scoicile s-au deschis, scoateți-le din tigaie, rezervând lichid în tigaie și transferați-le într-un platou de servire.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cartofi Rumeni (aproximativ 2-3 Medii), Curățați și Tăiați în Bucăți
1-1/2 Cană Supă De Pui
Cartofi Yukon Gold, Spălați și Tăiați Cubulețe Medii
Echipamente pe care le vei folosi
1 1/2 Căni De Ceapă Tocată (2 Cepe)
5
Adăugați pătrunjelul și untul în tigaie și fierbeți 1 minut.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Lb Mafaldi Fresh, Dacă Este Posibil
1 Lămâie, Cu Coajă și 4 Răsuciri De Coajă De Lămâie
Echipamente pe care le vei folosi
1 1/2 Căni De Ceapă Tocată (2 Cepe)
6
Așezați scoicile în bolurile de servire și turnați peste bulionul de pătrunjel.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Lb Mafaldi Fresh, Dacă Este Posibil
1-1/2 Cană Supă De Pui
Cartofi Yukon Gold, Spălați și Tăiați Cubulețe Medii
Echipamente pe care le vei folosi
Bomboanele Lui Peachie-o
7
Încălziți uleiul rămas într-o tigaie mică la foc mediu-mare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ceapa Galbena, Curatata De Coaja, Taiata In Jumatate Si Taiata In Felii Groase De 1/2 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
1 1/2 Căni De Ceapă Tocată (2 Cepe)
8
Adăugați capere și gătiți 2 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
3 Linguri Muștar, De Preferat Dijon
9
Așezați roșiile tăiate cubulețe pe felii de baghetă și acoperiți cu capere prăjite.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Baguette
Dovlecel, Tăiat în Bucăți De 1/4 Inch
3 Linguri Muștar, De Preferat Dijon
10
Serviți bruschetta și mazărea alături de scoici.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cartofi Yukon Gold, Spălați și Tăiați Cubulețe Medii
Chardonnay, Muscadet și Riesling sunt alegerile mele de top pentru Clams. Buttery chardonnay este excelent pentru scoici, creveți, crab și homar, în timp ce muscadet este o alegere clasică pentru midii, stridii și scoici. Dacă aveți niște condimente în crustacee, un riesling semi-uscat poate echilibra căldura. Un vin pe care îl puteți încerca este Hay Shed Hill Pitchfork Chardonnay. Are 5 din 5 stele și o sticlă costă aproximativ 19 dolari.
Hay Shed Hill Furcă Chardonnay
Aspect strălucitor, paie palidă cu nuanțe verzi. Fermentarea în rezervorul din oțel inoxidabil permite exprimarea completă a aromei fructelor Chardonnay fără influența stejarului sau a drojdiei, rezultând un buchet luminos și curat de fructe tropicale. Palatul este bogat cu fructe tropicale,aciditatea curată zippy echilibrează caracterul de fructe dulci, rezultând un gust proaspăt strălucitor. Atunci când se utilizează Chardonnay de bună calitate, Chardonnay nedormit capătă un nivel cu totul nou de adâncime și intensitate.