Scoici dulci-acrișoare la grătar

Scoici dulci-acrișoare la grătar
Dacă $1.1 pe portie se încadrează în bugetul dvs., scoicile dulci-acrișoare la grătar ar putea fi un excelent fără gluten, fără lactate și vegetarian rețetă pentru a încerca. O porție conține 178 calorii, 3G de proteine, și 1g de grăsime. Această rețetă servește 6. Este perfect pentru Al Patrulea Iulie. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Un amestec de oțet de orez, ketchup, pătrunjel și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de aromată. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 16 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 31%. Acest scor nu este atât de uimitor. Rețete similare includ Scoici dulci și acri, Salată de cartofi dulci la grătar cu sos de slănină dulce și acru, și Soba cu sparanghel la grătar și scoici de mare cu sos dulce Miso.

Instrucțiuni

1
Se amestecă împreună vinul de orez și ghimbirul proaspăt ras.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ghimbir ProaspătGhimbir Proaspăt
Vin De OrezVin De Orez
2
Așezați scoici într-un vas puțin adânc sau într-o pungă de plastic cu fermoar.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Dovlecel Mic, Nedecojit și Tocat1 Dovlecel Mic, Nedecojit și Tocat
Echipamente pe care le vei folosi
Pungi ZiplocPungi Ziploc
3
Adăugați amestecul de vin; acoperiți sau sigilați și răciți 30 de minute, întorcându-vă o dată.
Ingrediente de care veți avea nevoie
VinVin
4
Înmuiați frigarui de lemn de 6 (12 inci) în apă caldă 30 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
ApăApă
Echipamente pe care le vei folosi
Frigarui Din LemnFrigarui Din Lemn
5
Scurgere.
6
Aduceți 1/4 cană zahăr brun, ketchup, bulion de pui, oțet de orez, sos de soia, amidon de porumb, ulei de susan, usturoi tocat și, dacă doriți, ardei roșu la fiert într-o cratiță la foc mediu, amestecând continuu. Se fierbe 1 minut; se ia de pe foc și se lasă deoparte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Supă De PuiSupă De Pui
Usturoi TocatUsturoi Tocat
Oțet De OrezOțet De Orez
Zahăr BrunZahăr Brun
Amidon De PorumbAmidon De Porumb
Ardei RoșuArdei Roșu
Ulei De SusanUlei De Susan
Sos De SoiaSos De Soia
Ambalați șuncă Delicată Feliată SubțireAmbalați șuncă Delicată Feliată Subțire
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie Cu SosTigaie Cu Sos
7
Scoateți scoicile din marinată, aruncând marinada. Filetați scoicile la o distanță de 1/2 inch pe frigarui.
Ingrediente de care veți avea nevoie
MarinadaMarinada
1 Dovlecel Mic, Nedecojit și Tocat1 Dovlecel Mic, Nedecojit și Tocat
Echipamente pe care le vei folosi
FrigaruiFrigarui
8
Grătar, acoperit cu capac pentru grătar, la foc mediu (300 până la 35
Echipamente pe care le vei folosi
Sambal (pastă De Usturoi și Chili)Sambal (pastă De Usturoi și Chili)
9
2 până la 3 minute pe fiecare parte.
10
Periați scoicile cu sos de zahăr brun și serviți imediat cu sosul rămas.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Zahăr BrunZahăr Brun
1 Dovlecel Mic, Nedecojit și Tocat1 Dovlecel Mic, Nedecojit și Tocat
SosSos
11
Serviți scoici peste orez fiert fierbinte cu pătrunjel proaspăt tocat.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pătrunjel ProaspătPătrunjel Proaspăt
Orez FiertOrez Fiert
1 Dovlecel Mic, Nedecojit și Tocat1 Dovlecel Mic, Nedecojit și Tocat
12
Garnisiți, dacă doriți.

Vin recomandat: Chardonnay, Chenin Blanc, Pinot Noir

Scoicile pot fi asociate cu Chardonnay, Chenin Blanc și Pinot Noir. Chardonnay și chenin blanc sunt chibrituri excelente pentru scoici la grătar sau prăjite. Dacă scoicile dvs. sunt asortate cu slănină sau alte mezeluri, încercați un pinot noir ușor răcit. Foley Johnson Carneros Chardonnay cu un rating de 4,6 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 23 de dolari pe sticlă.
Foley Johnson Carneros Chardonnay
Foley Johnson Carneros Chardonnay
Aromele sunt concentrate și complexe în Carneros Chardonnay 2016. Notele de piersică la grătar, pere, croissant cu unt și vanilie au pregătit scena pentru un Chardonnay bogat și plin de corp. Aromele se extind pe palat cu arome delicioase de pere, măr crocant, caprifoi, nucă de cocos prăjită și napolitană de vanilie. Echilibrul și structura acestui vin, împreună cu aciditatea sa strălucitoare, îl fac un vin demn de vârstă pentru a fi savurat câțiva ani. Bucurați-vă de această frumusețe cu un pui prăjit suculent și risotto de ciuperci sălbatice.
DificultateMediu
Gata În16 m.
Porții6
Scor De Sănătate10
Revista