Scoici De Șofran
Scallops șofran ars este un fără gluten și vegetarian rețetă cu 4 porții. Pentru $ 1.55 pe portie, această rețetă acoperă 8% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 2G de proteine, 6g de grăsime, și un total de 103 calorii. Un amestec de oregano, pastă de roșii, piper și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de gustoasă. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Acesta este adus la tine de retetele mele. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 39 minute. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 49%, ceea ce este destul de bun. Încercați Scoicile Arse Pe Orez Șofran Picant, Pan scoici tocite cu sos de șofran-roșii, și Scoicile arse cu dop de spectacol cu pesmet parfumat cu lămâie și Fettuccine cu șofran și sparanghel pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Încălziți o cratiță medie acoperită cu spray de gătit la foc mediu-mare; adăugați ulei vegetal.
Adăugați ceapa și usturoiul; sotati 3 minute.
Adăugați roșii; sotati 2 minute. Se amestecă vinul și următoarele 3 ingrediente. Aduceți la fierbere. Reduceți căldura; se fierbe, neacoperit, 10 minute. Se amestecă oregano, busuioc și oțet balsamic. Gatiti 1 minut.
Așezați amestecul într-un blender; procesați până când părțile netede, răzuite. Întoarceți amestecul în tigaie. Se amestecă jumătate și jumătate. Gatiti la foc mediu-mic 2 minute sau pana se incalzeste bine.
Pat scoicile se usucă cu prosoape de hârtie.
Presărați ambele părți cu sare și piper negru.
Combinați 1 lingură de ulei de măsline și șofran; se amestecă cu un bici.
Încălziți o tigaie mare antiaderentă acoperită cu spray de gătit la foc mediu-mare; adăugați 1 1/2 lingurițe ulei de șofran.
Adăugați 1/2 din scoici; gătiți 3 până la 4 minute pe fiecare parte sau până când ați terminat.
Scoateți scoicile din tigaie; puneți deoparte și păstrați la cald. Repetați procedura cu uleiul de șofran rămas și scoici.
Spoon 1/3 cana sos pe plăci individuale. Aranjați scoici peste sos pe fiecare farfurie.
Vin recomandat: Chardonnay, Chenin Blanc, Pinot Noir
Scoici în meniu? Încercați asocierea cu Chardonnay, Chenin Blanc și Pinot Noir. Chardonnay și chenin blanc sunt meciuri excelente pentru scoici la grătar sau arse. Dacă scoicile dvs. sunt asortate cu slănină sau alte cărnuri vindecate, încercați un pinot Noir ușor răcit. Un vin pe care îl puteți încerca este Trentadue la Storia Chardonnay. Are 4,3 din 5 stele și o sticlă costă aproximativ 25 de dolari.
![Trentadue La Storia Chardonnay]()
Trentadue La Storia Chardonnay
Chardonnay 2014, Coasta Sonoma, este tipic pentru soiul cu arome de mere, piersici albe și citrice. Cu mai mult timp în sticlă arome nuanțate de nucșoară, pâine prăjită ușoară și vanilie vin să se joace împreună cu sugestia de ananas și lămâi coapte Meyer. Senzația gurii este clară și restrânsă, cu mineralitate clară și puritate a fructelor. Bogat, elegant și frumos echilibrat.