Scoici de ras în sos Sha Cha
Dacă doriți să adăugați mai multe rețete fără gluten, fără lactate și 30 de rețete întregi în cutia dvs. de rețete, scoici de ras în sos Sha Cha ar putea fi o rețetă pe care ar trebui să o încercați. Pentru 41 de cenți pe porție, primești un aperitiv care servește 2. O porție conține 141 de calorii, 0 g de proteine și 14 g de grăsime. Un amestec de ardei gras - tăiați-l în fâșii, ulei vegetal, apă și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de gustoasă. Această rețetă este plăcută de 1 bucătari și bucătari. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 30 de minute. Vă este adus de Allrecipes. În general, această rețetă câștigă un scor nu atât de super lingură de 14%. Încercați Sha Cha Beef Stir-fry, Sha Cha Chicken: O prăjire de 10 minute și Sha Cha Chicken: Un Stir-fry de 10 minute pentru rețete similare.
Vin recomandat: Chardonnay, Riesling, Muscadet
Chardonnay, Riesling și Muscadet sunt alegerile mele de top pentru scoici. Chardonnay cu unt este excelent pentru scoici, creveți, crab și homar, în timp ce muscadetul este o alegere clasică pentru scoici, stridii și scoici. Dacă aveți niște condimente în crustacee, un riesling semi-uscat poate echilibra căldura. Un vin pe care l-ați putea încerca este Blanchard Perez Cava Brut. Are 4,7 din 5 stele și o sticlă costă aproximativ 18 dolari.
![Blanchard Perez Cava Brut]()
Blanchard Perez Cava Brut
Blanchard Perez Brut este de culoare galben pai, cu pete verzi. Nasul este proaspăt și expresiv, cu arome primare de măr verde și pere, împreună cu nuci uscate și note de pâine proaspătă coaptă. În gust, notele de fructe coapte cu caracter expresiv de citrice sunt însoțite de o notă de ierburi mediteraneene. Aciditatea, greutatea și textura echilibrate au ca rezultat un final lung și plin de viață. Acest vin spumant are echilibrul perfect de uscăciune, bule și fructe pentru a îmbogăți orice experiență culinară. Este o alegere fantastică de servit alături de legume, creveți și crustacee, sau delicioasă de la sine! Amestecul: 33% Macabeo, 33% Xarel-lo, 34% Parellada