Scoici de mare la grătar pe chipsuri de Tortilla cu piure de Avocado și pesto Jalapeno

Scoici de mare la grătar pe chipsuri de Tortilla cu piure de Avocado și pesto Jalapeno
Această rețetă fără gluten și vegană servește 20 și costă 51 de cenți pe porție. O porție conține 225 calorii, 1g de proteine, și 24g de grăsime. Al Patrulea Iulie va fi și mai special cu această rețetă. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Mergeți la magazin și ridicați piper, avocado hass, sare și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează 21 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 26%. Acest scor nu este atât de mare. Rețete similare includ Scoici de mare la grătar pe chipsuri de Tortilla cu piure de Avocado și pesto Jalapeno 2, Scoici Tocite Cu Slănină, Roșii Și Piure De Avocado, și Jalape Xico miere Hummus cu ulei de măsline condimentat Tortilla Chips.

Instrucțiuni

1
Grătar de căldură la mare.
Echipamente pe care le vei folosi
Fulgi De LegumeFulgi De Legume
2
Periați scoicile pe ambele părți cu uleiul și condimentați cu sare și piper. Grătați scoicile până se rumenesc și ușor carbonizate și tocmai fierte, 2 până la 3 minute pe fiecare parte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pepperoncini, Pentru GarniturăPepperoncini, Pentru Garnitură
1 Dovlecel Mic, Nedecojit și Tocat1 Dovlecel Mic, Nedecojit și Tocat
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru ServireTortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
Echipamente pe care le vei folosi
Fulgi De LegumeFulgi De Legume
3
Răspândiți aproximativ o lingură de piure de avocado peste fiecare cip. Topiți piureul cu o scoică și topiți fiecare scoică cu o păpușă de pesto jalapeno.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Lime, Suc, Plus Felii Pentru GarniturăLime, Suc, Plus Felii Pentru Garnitură
1/2 Cana Crema Mexicana (poate Inlocui Crema Frage)1/2 Cana Crema Mexicana (poate Inlocui Crema Frage)
1 Dovlecel Mic, Nedecojit și Tocat1 Dovlecel Mic, Nedecojit și Tocat
20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac
Mazăre Proaspătă Decojită Sau Mazăre Organică Congelată DecongelatăMazăre Proaspătă Decojită Sau Mazăre Organică Congelată Decongelată
4
Garnisiți cu frunze de coriandru.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Coriandru ProaspătCoriandru Proaspăt
5
Combinați toate ingredientele într-un robot de bucătărie și procesați până când sunt combinate, dar totuși groase. Puree până la neted, dacă se dorește.
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Heirloom, Tocate, OpționalRoșii Heirloom, Tocate, Opțional
6
Combinați cilantro, jalapeno, usturoi, nuci de pin, sare și piper într-un robot de bucătărie și procesați până se toacă grosier. Cu motorul pornit, adăugați încet uleiul și procesați până la emulsionare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pepperoncini, Pentru GarniturăPepperoncini, Pentru Garnitură
1 1/2 Kg De Creveți Mari U-121 1/2 Kg De Creveți Mari U-12
1 Kg Tortillas De Maíz1 Kg Tortillas De Maíz
Lime, Suc, Plus Felii Pentru GarniturăLime, Suc, Plus Felii Pentru Garnitură
1 Linguriță De Boia Iute, Afumată Dacă Este Posibil1 Linguriță De Boia Iute, Afumată Dacă Este Posibil
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru ServireTortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Heirloom, Tocate, OpționalRoșii Heirloom, Tocate, Opțional
7
Răzuiește într-un castron.
Echipamente pe care le vei folosi
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
DificultateMediu
Gata În21 m.
Porții20
Scor De Sănătate33
Tipuri De Feluri De MâncareAntipastiIncepatorGustareAntipasto
Revista