Scoici de mare la grătar pe chipsuri de Tortilla cu piure de Avocado și pesto Jalapeno

Scoici de mare la grătar pe chipsuri de Tortilla cu piure de Avocado și pesto Jalapeno
Această rețetă fără gluten și vegană servește 20 și costă 51 de cenți pe porție. O porție conține 225 calorii, 1g de proteine, și 24g de grăsime. Al Patrulea Iulie va fi și mai special cu această rețetă. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Mergeți la magazin și ridicați piper, avocado hass, sare și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează 21 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 26%. Acest scor nu este atât de mare. Rețete similare includ Scoici de mare la grătar pe chipsuri de Tortilla cu piure de Avocado și pesto Jalapeno 2, Scoici Tocite Cu Slănină, Roșii Și Piure De Avocado, și Jalape Xico miere Hummus cu ulei de măsline condimentat Tortilla Chips.

Instrucțiuni

1
Grătar de căldură la mare.
Echipamente pe care le vei folosi
Sambal (pastă De Usturoi și Chili)Sambal (pastă De Usturoi și Chili)
2
Periați scoicile pe ambele părți cu uleiul și condimentați cu sare și piper. Grătați scoicile până se rumenesc și ușor carbonizate și tocmai fierte, 2 până la 3 minute pe fiecare parte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
4 Felii De Brânză Muenster, Tăiate în Jumătate4 Felii De Brânză Muenster, Tăiate în Jumătate
1 Dovlecel Mic, Nedecojit și Tocat1 Dovlecel Mic, Nedecojit și Tocat
Subţire-Subţire-
Echipamente pe care le vei folosi
Sambal (pastă De Usturoi și Chili)Sambal (pastă De Usturoi și Chili)
3
Răspândiți aproximativ o lingură de piure de avocado peste fiecare cip. Topiți piureul cu o scoică și topiți fiecare scoică cu o păpușă de pesto jalapeno.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Lingură De Jalapeño, Feliat Subțire1 Lingură De Jalapeño, Feliat Subțire
1 Ardei Arbol Uscat1 Ardei Arbol Uscat
1 Dovlecel Mic, Nedecojit și Tocat1 Dovlecel Mic, Nedecojit și Tocat
Pâine Cu Nuci și StafidePâine Cu Nuci și Stafide
Mazăre Proaspătă Decojită Sau Mazăre Organică Congelată DecongelatăMazăre Proaspătă Decojită Sau Mazăre Organică Congelată Decongelată
4
Garnisiți cu frunze de coriandru.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Coriandru ProaspătCoriandru Proaspăt
5
Combinați toate ingredientele într-un robot de bucătărie și procesați până când sunt combinate, dar totuși groase. Puree până la neted, dacă se dorește.
Echipamente pe care le vei folosi
Plus 2 Linguri De Apă Cu GheațăPlus 2 Linguri De Apă Cu Gheață
6
Combinați cilantro, jalapeno, usturoi, nuci de pin, sare și piper într-un robot de bucătărie și procesați până se toacă grosier. Cu motorul pornit, adăugați încet uleiul și procesați până la emulsionare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
4 Felii De Brânză Muenster, Tăiate în Jumătate4 Felii De Brânză Muenster, Tăiate în Jumătate
1 1/2 Kg De Creveți Mari U-121 1/2 Kg De Creveți Mari U-12
3 Linguri De Ulei Vegetal3 Linguri De Ulei Vegetal
1 Lingură De Jalapeño, Feliat Subțire1 Lingură De Jalapeño, Feliat Subțire
Usturoi Goya®Usturoi Goya®
Subţire-Subţire-
Echipamente pe care le vei folosi
Plus 2 Linguri De Apă Cu GheațăPlus 2 Linguri De Apă Cu Gheață
7
Răzuiește într-un castron.
Echipamente pe care le vei folosi
Budincă De Lămâie (câștigătoare Fiecare)Budincă De Lămâie (câștigătoare Fiecare)
DificultateMediu
Gata În21 m.
Porții20
Scor De Sănătate33
Tipuri De Feluri De MâncareAntipastiIncepatorGustareAntipasto
Revista