Scoici de mare la grătar cu compot de nuci de pin-stafide
Scoici de mare la grătar cu compot de nuci de pin-stafide este un fără gluten, primar și vegan rețetă cu 6 porții. O porție conține 169 calorii, 1g de proteine, și 5g de grăsime. Pentru $1.94 pe portie, această rețetă acoperă 5% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Al Patrulea Iulie va fi și mai special cu această rețetă. Această rețetă din rețetele mele are 1 fani. Un amestec de piper, nuci de pin, suc de lămâie și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de aromată. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 43%. Acest scor este solid. Încercați Scoici de mare coapte cu Topping crocant fără Gluten, Agnolotti cu Broccoli prăjiți și spanac într-un sos de nuci de pin cu unt, și Scoici cu compot cep și castane pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Combinați primele 5 ingrediente într-un vas mare de mică adâncime; acoperiți și marinați la frigider 20 de minute.
Gatiti nucile de pin intr-o tigaie mare la foc mediu-mare 1 minut sau pana se rumenesc usor, amestecand frecvent.
Scoateți nucile de pin din tigaie.
Adăugați sherry și stafide în tigaie. Aduceți la fierbere; gătiți 8 minute sau până când stafidele sunt pline și sherry este ușor siropos.
Se ia de pe foc; se amestecă nucile de pin.
Scoateți scoicile din vas și aruncați marinada. Filetați scoicile pe frigarui de 6 (12 inci).
Așezați frigarui pe un grătar acoperit cu spray de gătit. Gratiți 2 minute pe fiecare parte sau până când ați terminat.
Se servește cu compotul de stafide.
Vin recomandat: Chardonnay, Chenin Blanc, Pinot Noir
Chardonnay, Chenin Blanc și Pinot Noir sunt alegerile mele de top pentru scoici. Chardonnay și chenin blanc sunt meciuri excelente pentru scoici la grătar sau arse. Dacă scoicile dvs. sunt asortate cu slănină sau alte cărnuri vindecate, încercați un pinot Noir ușor răcit. Ai putea încerca Lapis luna Chardonnay. Recenzorilor le place destul de mult cu un rating de 4,7 din 5 stele și un preț de aproximativ 13 dolari pe sticlă.
![Lapis Luna Chardonnay]()
Lapis Luna Chardonnay
Coajă de portocală, ananas copt, pâine prăjită și vanilie pe nas. Corpolent, proaspăt și plin de viață, cu piersici albe luxuriante și arome de mere coapte care duc la un finisaj sărat cu unt.