Scoici de mare la grătar cu compot de nuci de pin-stafide

Scoici de mare la grătar cu compot de nuci de pin-stafide
Scoici de mare la grătar cu compot de nuci de pin-stafide este un fără gluten, primar și vegan rețetă cu 6 porții. O porție conține 169 calorii, 1g de proteine, și 5g de grăsime. Pentru $1.94 pe portie, această rețetă acoperă 5% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Al Patrulea Iulie va fi și mai special cu această rețetă. Această rețetă din rețetele mele are 1 fani. Un amestec de piper, nuci de pin, suc de lămâie și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de aromată. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 43%. Acest scor este solid. Încercați Scoici de mare coapte cu Topping crocant fără Gluten, Agnolotti cu Broccoli prăjiți și spanac într-un sos de nuci de pin cu unt, și Scoici cu compot cep și castane pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Combinați primele 5 ingrediente într-un vas mare de mică adâncime; acoperiți și marinați la frigider 20 de minute.
2
Gatiti nucile de pin intr-o tigaie mare la foc mediu-mare 1 minut sau pana se rumenesc usor, amestecand frecvent.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 1/2 Kg De Creveți Mari U-121 1/2 Kg De Creveți Mari U-12
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați, DecojițiCreveți Sotați, Decojiți
3
Scoateți nucile de pin din tigaie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 1/2 Kg De Creveți Mari U-121 1/2 Kg De Creveți Mari U-12
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați, DecojițiCreveți Sotați, Decojiți
4
Adăugați sherry și stafide în tigaie. Aduceți la fierbere; gătiți 8 minute sau până când stafidele sunt pline și sherry este ușor siropos.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Baton De Scortisoara (1-1/2 Inchi)1 Baton De Scortisoara (1-1/2 Inchi)
Coaja De Pepene Verde Murat, 1 BorcanCoaja De Pepene Verde Murat, 1 Borcan
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați, DecojițiCreveți Sotați, Decojiți
5
Se ia de pe foc; se amestecă nucile de pin.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 1/2 Kg De Creveți Mari U-121 1/2 Kg De Creveți Mari U-12
6
Pregătiți grătarul.
Echipamente pe care le vei folosi
Fulgi De LegumeFulgi De Legume
7
Scoateți scoicile din vas și aruncați marinada. Filetați scoicile pe frigarui de 6 (12 inci).
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Ceapă Dulce Mare, Tăiată Transversal în Felii De 1 Cm Grosime1 Ceapă Dulce Mare, Tăiată Transversal în Felii De 1 Cm Grosime
1 Dovlecel Mic, Nedecojit și Tocat1 Dovlecel Mic, Nedecojit și Tocat
Echipamente pe care le vei folosi
Bomboane Air Head, Tăiate în Fâșii SubțiriBomboane Air Head, Tăiate în Fâșii Subțiri
8
Așezați frigarui pe un grătar acoperit cu spray de gătit. Gratiți 2 minute pe fiecare parte sau până când ați terminat.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Vârf De Cuțit Fulgi De Legume Mixte Sau După Gust1 Vârf De Cuțit Fulgi De Legume Mixte Sau După Gust
Echipamente pe care le vei folosi
Bomboane Air Head, Tăiate în Fâșii SubțiriBomboane Air Head, Tăiate în Fâșii Subțiri
Fulgi De LegumeFulgi De Legume
9
Se servește cu compotul de stafide.
Ingrediente de care veți avea nevoie
CompotCompot
1 Baton De Scortisoara (1-1/2 Inchi)1 Baton De Scortisoara (1-1/2 Inchi)

Vin recomandat: Chardonnay, Chenin Blanc, Pinot Noir

Chardonnay, Chenin Blanc și Pinot Noir sunt alegerile mele de top pentru scoici. Chardonnay și chenin blanc sunt meciuri excelente pentru scoici la grătar sau arse. Dacă scoicile dvs. sunt asortate cu slănină sau alte cărnuri vindecate, încercați un pinot Noir ușor răcit. Ai putea încerca Lapis luna Chardonnay. Recenzorilor le place destul de mult cu un rating de 4,7 din 5 stele și un preț de aproximativ 13 dolari pe sticlă.
Lapis Luna Chardonnay
Lapis Luna Chardonnay
Coajă de portocală, ananas copt, pâine prăjită și vanilie pe nas. Corpolent, proaspăt și plin de viață, cu piersici albe luxuriante și arome de mere coapte care duc la un finisaj sărat cu unt.
DificultateGreu
Gata În45 m.
Porții6
Scor De Sănătate9
Revista