Scoici de mare cu sos picant de citrice
Scoicile de mare cu sos picant de citrice este un fără gluten, primar și vegetarian rețetă cu 8 porții. Pentru $1.14 pe portie, această rețetă acoperă 3% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 1g de proteine, 2G de grăsime, și un total de 52 calorii. Doar câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 1 ar spune că a lovit locul. Mergeți la magazin și ridicați suc de mandarină, unt, fistic și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Acesta este adus la tine de retetele mele. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 35%, ceea ce este destul de rău. Încercați Scoici cu sos de ghimbir de citrice, Scoici cu sos picant de mure, guanciale și Risotto Shiitake, și Salată de rucola de citrice cu scoici arse pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Combinați primele 5 ingrediente într-o cratiță mică; aduceți la fierbere. Reduceți căldura și fierbeți 3 minute sau până când este ușor gros.
Încălziți o tigaie din fontă la foc mediu-mare.
Combinați 2 linguri de suc de mandarină, pudră de chile, piper roșu și sare într-un castron mare; adăugați scoici, aruncând ușor pentru a acoperi.
Adăugați scoici în tigaie; gătiți 2 minute pe fiecare parte sau până se rumenesc.
Scoateți din tigaie; păstrați cald.
Adăugați vin în tigaie, răzuind tigaia pentru a slăbi bucățile rumenite; aduceți la fierbere.
Adăugați amestecul de kumquat și untul. Reduceți căldura la minim; amestecați până se topește untul. Aranjați 5 scoici pe fiecare din cele 8 farfurii; top fiecare portie cu 3 linguri sos; se presara cu 1 lingurita nuci.