Scoici de mare cu Guacamole
Scoici de mare cu Guacamole este un hor d ' oeuvre care servește 6. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 3G de proteine, 10g de grăsime, și un total de 108 calorii. Pentru 56 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 4% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Este o opțiune bună dacă urmăriți un fără lactate și pescatarian dieta. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Este adus la tine de Foodnetwork. Mergeți la magazin și ridicați usturoi, ulei de măsline, suc de lămâie și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Această rețetă este tipică bucătăriei mexicane. De la preparare până la farfurie, această rețetă durează în jur 15 minute. Cu o lingură scor de 74%, acest fel de mâncare este bun. Utilizatorilor cărora le-a plăcut această rețetă le-a plăcut și Gatiti cartea: scoici de mare carbonizate cu sare de mare afumata, Scoici De Mare Arse, și Scoici De Mare Adobo.
Instrucțiuni
Încălziți uleiul de măsline într-o tigaie antiaderentă, la foc moderat-mare. Condimentează scoicile cu sare și piper și gătește 1 1/2 minute pe fiecare parte sau până se rumenesc. Folosind o furculiță, zdrobiți grosolan avocado cu var și usturoi. Se amestecă ceapa, cilantro și sosul de ardei roșu fierbinte pentru a se amesteca. Se condimentează cu sare, după gust.
Tăiați crusta de pâine prăjită și tăiați-o în 4 triunghiuri. Lingurați 1 lingură de guacamole deasupra fiecărui triunghi de pâine prăjită.
Așezați Scoica deasupra guacamolului.
Vin recomandat: Pinot Noir, Chardonnay, Chenin Blanc
Pinot Noir, Chardonnay și Chenin Blanc sunt alegerile mele de top pentru scoici. Chardonnay și chenin blanc sunt potriviri grozave pentru scoici la grătar sau prăjite. Dacă scoicile dvs. sunt asortate cu slănină sau alte mezeluri, încercați un pinot noir ușor răcit. Ai putea încerca Hartford Court Russian River Pinot Noir (jumătate de sticlă). Recenzorilor le place destul de mult cu un rating de 4,6 din 5 stele și un preț de aproximativ 22 de dolari pe sticlă.
Hartford Court Russian River Pinot Noir (jumătate de sticlă)
Aromele de cireș negru, ienibahar, coacăz negru și lut sunt urmate de arome de zmeură sălbatică, fructe de pădure întunecate și o mineralitate de rocă zdrobită. Intrarea densă este urmată de o senzație de gură dulce și suculentă, susținută de aciditate, taninuri mătăsoase și un finisaj subtil de pământ.