Scoici de mare cu gremolata de coriandru și var de ghimbir Beurre Blanc

Scoici de mare cu coriandru Gremolatan și var de ghimbir Beurre Blanc este un fără gluten, primar și vegetarian rețetă cu 4 porții. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 1g de proteine, 27G de grăsime, și un total de 262 calorii. Pentru $1.62 pe portie, această rețetă acoperă 4% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 234 de persoane au făcut această rețetă și ar face-o din nou. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 30 minute. Este adus la tine de Epicurious. Un amestec de unt, șalotă, ghimbir și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 67%. Acest scor este solid. Încercați Scoici de mare cu Gremolatan de coriandru și var de ghimbir Beurre Blanc, Scoici arse cu ghimbir-Lime Beurre Blanc și Risotto milanez, și Tigaie crocantă cu piele arsă Barramundi cu Curry thailandez roșu Beurre Blanc și Cilantro Gremolata pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Se amestecă coriandru, usturoi și coajă într-un castron mic.
Fierbeți șalota și ghimbirul în suc de lămâie și vin într-o cratiță mică și grea până când lichidul se reduce la aproximativ 2 linguri.
Bateti in unt 1 lingura la un moment dat, adăugând fiecare piesă nouă înainte de cea anterioară a topit complet și, ocazional, de ridicare tigaie de la căldură să se răcească amestec. (Sosul nu trebuie să se încălzească prea mult sau se va separa.)
Se toarnă sosul printr-o sită fină într-un castron (aruncați solidele), apoi reveniți la tigaia curățată. Condimentează cu sare și piper alb și păstrează cald în timp ce gătești scoici.
Se usucă scoicile și se condimentează cu sare și piper.
Încălziți uleiul într-o tigaie antiaderentă de 12 inci la foc moderat, până când este fierbinte, dar nu fumează, apoi sotează scoici de la Bruxelles, întorcându-se o dată, până devin aurii și tocmai gătite, 4 până la 5 minute în total.
Presărați scoici cu gremolata și serviți cu sos.
Vin recomandat: Chardonnay, Chenin Blanc, Pinot Noir
Chardonnay, Chenin Blanc și Pinot Noir sunt alegerile mele de top pentru scoici. Chardonnay și chenin blanc sunt chibrituri excelente pentru scoici la grătar sau prăjite. Dacă scoicile dvs. sunt asortate cu slănină sau alte mezeluri, încercați un pinot noir ușor răcit. Un vin pe care l-ai putea încerca este Foley Johnson Carneros Chardonnay. Are 4,6 din 5 stele și o sticlă costă aproximativ 23 de dolari.
![Foley Johnson Carneros Chardonnay]()
Foley Johnson Carneros Chardonnay
Aromele sunt concentrate și complexe în Carneros Chardonnay 2016. Notele de piersică la grătar, pere, croissant cu unt și vanilie au pregătit scena pentru un Chardonnay bogat și plin de corp. Aromele se extind pe palat cu arome delicioase de pere, măr crocant, caprifoi, nucă de cocos prăjită și napolitană de vanilie. Echilibrul și structura acestui vin, împreună cu aciditatea sa strălucitoare, îl fac un vin demn de vârstă pentru a fi savurat câțiva ani. Bucurați-vă de această frumusețe cu un pui prăjit suculent și risotto de ciuperci sălbatice.