Scoici de mare cu Coulis de porumb și roșii
Scoici de mare cu Coulis de porumb și roșii este un fără gluten și vegetarian rețetă cu 6 porții. Pentru 30 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 4% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție conține 62 calorii, 2G de proteine, și 4G de grăsime. Această rețetă de la Epicurious are 1 fani. Dacă aveți la îndemână șalotă, usturoi, sare și alte câteva ingrediente, o puteți face. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 69%, ceea ce este destul de bun. Rețete similare includ Scoici de mare cu Coulis de porumb și roșii, Scoici de mare coapte cu Topping crocant fără Gluten, și Scoici Cu Crustă De Paprika Cu Coulis De Ardei Roșu Prăjit.
Instrucțiuni
Gatiti ceapa si usturoiul in 2 lingurite de ulei intr-o tigaie mica la foc moderat, amestecand, pana se inmoaie, aproximativ 1 minut.
Adăugați porumb, busuioc, sare și piper și gătiți, amestecând ocazional, până când porumbul este fraged și începe să se rumenească ușor pe margini, aproximativ 4 minute.
Adăugați lapte și răzuiți orice bucăți maro din partea de jos a tigaiei, apoi scoateți-le de pe foc.
Amestec de porumb pur și simplu într-un blender la viteză medie până când este foarte neted, aproximativ 1 minut. Forțați pur și pur și simplu printr-o sită cu ochiuri fine într-o cratiță mică, apăsând puternic și apoi aruncând solidele. Acoperiți coulis până când este gata de servit.
Aruncați roșiile cu pătrunjel și sare și piper după gust într-un castron.
Se usucă scoicile și se condimentează cu sare și piper.
Încălziți restul de 2 lingurițe de ulei într-o tigaie grea antiaderentă de 12 inci la foc moderat până când este fierbinte, dar nu fumează, apoi sotează jumătate de scoici, întorcându-se o dată, până devin aurii și tocmai gătite, 4 până la 5 minute în total.
Se transferă într-un platou și se menține cald, acoperit lejer cu folie. Saut cca. restul de scoici in acelasi mod.
Reîncălziți coulisul la foc mic, acoperit, apoi lingurați 2 linguri pe centrul fiecăreia dintre cele 6 farfurii. Aranjați 5 scoici pe farfurie într-un cerc pe coulis, apoi puneți roșiile în centru.
Fiecare porție conține aproximativ 222 de calorii și 5 grame de grăsime.