Scoici de mare cu Coulis de porumb și roșii

Scoici de mare cu Coulis de porumb și roșii
Scoici de mare cu Coulis de porumb și roșii este un fără gluten și vegetarian rețetă cu 6 porții. Pentru 30 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 4% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție conține 62 calorii, 2G de proteine, și 4G de grăsime. Această rețetă de la Epicurious are 1 fani. Dacă aveți la îndemână șalotă, usturoi, sare și alte câteva ingrediente, o puteți face. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 69%, ceea ce este destul de bun. Rețete similare includ Scoici de mare cu Coulis de porumb și roșii, Scoici de mare coapte cu Topping crocant fără Gluten, și Scoici Cu Crustă De Paprika Cu Coulis De Ardei Roșu Prăjit.

Instrucțiuni

1
Gatiti ceapa si usturoiul in 2 lingurite de ulei intr-o tigaie mica la foc moderat, amestecand, pana se inmoaie, aproximativ 1 minut.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Frișcă Suplimentară GroasăFrișcă Suplimentară Groasă
1 Linguriță De Boia Iute, Afumată Dacă Este Posibil1 Linguriță De Boia Iute, Afumată Dacă Este Posibil
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru ServireTortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați, DecojițiCreveți Sotați, Decojiți
2
Adăugați porumb, busuioc, sare și piper și gătiți, amestecând ocazional, până când porumbul este fraged și începe să se rumenească ușor pe margini, aproximativ 4 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Mușchi Sau Spată De Porc Dezosată, Cu O Crestătură Adâncă în Partea De Sus (aproximativ 2,3 Kg)1 Mușchi Sau Spată De Porc Dezosată, Cu O Crestătură Adâncă în Partea De Sus (aproximativ 2,3 Kg)
1 Ceapa Rosie, Cubulete Mici1 Ceapa Rosie, Cubulete Mici
Porumb Galben, Alb Sau Shoepeg Proaspăt Sau Congelat, DezghețatPorumb Galben, Alb Sau Shoepeg Proaspăt Sau Congelat, Dezghețat
Sare, Pentru Marginile PaharuluiSare, Pentru Marginile Paharului
3
Adăugați lapte și răzuiți orice bucăți maro din partea de jos a tigaiei, apoi scoateți-le de pe foc.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Banane, Tăiate în Felii De 1,2 Cm GrosimeBanane, Tăiate în Felii De 1,2 Cm Grosime
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați, DecojițiCreveți Sotați, Decojiți
4
Amestec de porumb pur și simplu într-un blender la viteză medie până când este foarte neted, aproximativ 1 minut. Forțați pur și pur și simplu printr-o sită cu ochiuri fine într-o cratiță mică, apăsând puternic și apoi aruncând solidele. Acoperiți coulis până când este gata de servit.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Porumb Galben, Alb Sau Shoepeg Proaspăt Sau Congelat, DezghețatPorumb Galben, Alb Sau Shoepeg Proaspăt Sau Congelat, Dezghețat
Echipamente pe care le vei folosi
20 De Căpșuni Proaspete, Fără Coajă20 De Căpșuni Proaspete, Fără Coajă
42 Lemn Dulce Snur Roșu42 Lemn Dulce Snur Roșu
Cu Os, Pe Piele, Pulpe și Pulpe De PuiCu Os, Pe Piele, Pulpe și Pulpe De Pui
5
Aruncați roșiile cu pătrunjel și sare și piper după gust într-un castron.
Ingrediente de care veți avea nevoie
12 Felii Subțiri De șuncă Complet Fiartă (aproximativ12 Felii Subțiri De șuncă Complet Fiartă (aproximativ
2 Cepe Galbene, Curățate și Tocate2 Cepe Galbene, Curățate și Tocate
1/4 Cană De Grăsime De Porc1/4 Cană De Grăsime De Porc
Echipamente pe care le vei folosi
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
6
Se usucă scoicile și se condimentează cu sare și piper.
Ingrediente de care veți avea nevoie
12 Felii Subțiri De șuncă Complet Fiartă (aproximativ12 Felii Subțiri De șuncă Complet Fiartă (aproximativ
1 Dovlecel Mic, Nedecojit și Tocat1 Dovlecel Mic, Nedecojit și Tocat
7
Încălziți restul de 2 lingurițe de ulei într-o tigaie grea antiaderentă de 12 inci la foc moderat până când este fierbinte, dar nu fumează, apoi sotează jumătate de scoici, întorcându-se o dată, până devin aurii și tocmai gătite, 4 până la 5 minute în total.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Dovlecel Mic, Nedecojit și Tocat1 Dovlecel Mic, Nedecojit și Tocat
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru ServireTortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați, DecojițiCreveți Sotați, Decojiți
8
Se transferă într-un platou și se menține cald, acoperit lejer cu folie. Saut cca. restul de scoici in acelasi mod.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Dovlecel Mic, Nedecojit și Tocat1 Dovlecel Mic, Nedecojit și Tocat
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți SotațiCreveți Sotați
9
Reîncălziți coulisul la foc mic, acoperit, apoi lingurați 2 linguri pe centrul fiecăreia dintre cele 6 farfurii. Aranjați 5 scoici pe farfurie într-un cerc pe coulis, apoi puneți roșiile în centru.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Dovlecel Mic, Nedecojit și Tocat1 Dovlecel Mic, Nedecojit și Tocat
2 Cepe Galbene, Curățate și Tocate2 Cepe Galbene, Curățate și Tocate
10
Fiecare porție conține aproximativ 222 de calorii și 5 grame de grăsime.
11
Gurmand

Vin recomandat: Chardonnay, Chenin Blanc, Pinot Noir

Scallops funcționează foarte bine cu Chardonnay, Chenin Blanc și Pinot Noir. Chardonnay și chenin blanc sunt chibrituri excelente pentru scoici la grătar sau prăjite. Dacă scoicile dvs. sunt asortate cu slănină sau alte mezeluri, încercați un pinot noir ușor răcit. Un vin pe care l-ați putea încerca este Hahn Winery Santa Lucia Highlands Chardonnay. Are 4,1 din 5 stele și o sticlă costă aproximativ 17 dolari.
Hahn Winery Santa Lucia Highlands Chardonnay
Hahn Winery Santa Lucia Highlands Chardonnay
Bogat și stratificat, cu note mătăsoase de piersică, nectarină, pere coapte și vanilie.
DificultateGreu
Gata În45 m.
Porții6
Scor De Sănătate8
Revista