Scoici de mare cu ciuperci și Sherry

Scoici de mare cu ciuperci și Sherry
Această rețetă servește 4. Dacă $2.12 pe portie se încadrează în bugetul dvs., scoici de mare cu ciuperci și Sherry ar putea fi un excelent fără gluten și vegetarian rețetă pentru a încerca. O porție conține 231 calorii, 4G de proteine, și 19g de grăsime. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Un amestec de sare, piper, ciuperci cremini și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 30 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 60%. Acest scor este destul de bun. Încercați Scoici de dafin cu mămăligă, ciuperci sălbatice, Sherry și pesmet de pătrunjel, Scoici de mare coapte cu Topping crocant fără Gluten, și Ciuperci cu usturoi și Sherry pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Se usucă scoicile și se presară piper și 1/4 linguriță sare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Dovlecel Mic, Nedecojit și Tocat1 Dovlecel Mic, Nedecojit și Tocat
PiperPiper
SareSare
2
Încălziți uleiul într-o tigaie grea de 12 inci la foc moderat până când este fierbinte, dar nu fumează, apoi gătiți scoici, întorcându-se o dată, până se rumenesc bine și tocmai fierte, 5 până la 7 minute în total.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Dovlecel Mic, Nedecojit și Tocat1 Dovlecel Mic, Nedecojit și Tocat
Ulei De GătitUlei De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
3
Transferați pe un platou și acoperiți ușor.
4
Încălziți 2 linguri de unt în tigaie la foc moderat până când spuma dispare, apoi sotati ciupercile, amestecând ocazional, până devin aurii, aproximativ 4 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
CiuperciCiuperci
UntUnt
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
5
Se adaugă șalotele și usturoiul și saut-ul, amestecând, 2 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ceapă EșalotăCeapă Eșalotă
UsturoiUsturoi
6
Adăugați Sherry, oțet, sos de soia și restul de 1/4 linguriță de sare și fierbeți, neacoperit, amestecând ocazional, 2 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sos De SoiaSos De Soia
OțetOțet
Coaja De Pepene Verde Murat, 1 BorcanCoaja De Pepene Verde Murat, 1 Borcan
SareSare
7
Tăiați restul de 2 linguri de unt în bucăți mici.
Ingrediente de care veți avea nevoie
UntUnt
8
Scoateți tigaia de pe foc și amestecați untul până se încorporează. Puneți sosul peste scoici.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Dovlecel Mic, Nedecojit și Tocat1 Dovlecel Mic, Nedecojit și Tocat
UntUnt
SosSos
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie

Echipamente

Vin recomandat: Chardonnay, Chenin Blanc, Pinot Noir

Chardonnay, Chenin Blanc și Pinot Noir sunt alegeri excelente pentru scoici. Chardonnay și chenin blanc sunt chibrituri excelente pentru scoici la grătar sau prăjite. Dacă scoicile dvs. sunt asortate cu slănină sau alte mezeluri, încercați un pinot noir ușor răcit. Ai putea încerca Santan Ema Reserve Chardonnay. Recenzenților le place destul de mult cu un rating de 4,3 din 5 stele și un preț de aproximativ 14 dolari pe sticlă.
Santa Ema Reserve Chardonnay
Santa Ema Reserve Chardonnay
Santa Ema Chardonnay Reserva este un vin strălucitor de culoare galben auriu care provine din Valea Leyda. Apare un buchet de fructe tropicale coapte, cum ar fi bananele și fructele pasiunii, împreună cu atingeri de miere și vanilie. În gură, este un vin de echilibru bun și aciditate plăcută.Ideal pentru a merge cu pește gras și sosuri, fructe de mare și crab la grătar. De asemenea, ideal pentru carne albă și brânzeturi mature.
DificultateMediu
Gata În30 m.
Porții4
Scor De Sănătate13
Revista