Scoici de lămâie și mazăre de zăpadă

Lemon-mărar scoici și mazăre de zăpadă este un lactate gratuit și pescatarian felul principal. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 32g de proteine, 6g de grăsime, și un total de 269 calorii. Această rețetă servește 2 și costă 8,7 USD pe porție. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. Un amestec de margarină, sare, încercați să construiți o masă și o mână de alte ingrediente sunt tot ce trebuie pentru a face această rețetă atât de gustoasă. Pentru a folosi sarea, puteți urma acest fel principal cu Rețetă De Cifre De Afaceri De Mere ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 70%. Acest scor este solid. Încercați Salată De Quinoa Prăjită Cu Scoici Și Mazăre De Zăpadă, Tăiței cu scoici de dafin, mazăre de zăpadă și sos de ghimbir, și Scoici Cu Mazăre De Zăpadă Și Rețetă Portocalie pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Înveliți ușor o tigaie antiaderentă cu spray de gătit; adăugați margarină și puneți la foc mare până se topește margarina.
Adăugați scoici și gătiți 2 minute, amestecând des.
Adăugați mazărea de zăpadă și ingredientele rămase; gatiti 2 minute, amestecand des.
Vin recomandat: Chardonnay, Chenin Blanc, Pinot Noir
Chardonnay, Chenin Blanc și Pinot Noir sunt alegerile mele de top pentru scoici. Chardonnay și chenin blanc sunt meciuri excelente pentru scoici la grătar sau arse. Dacă scoicile dvs. sunt asortate cu slănină sau alte cărnuri vindecate, încercați un pinot Noir ușor răcit. Chardonnay de la A La Z cu un rating de 4.2 din 5 stele pare a fi un meci bun. Costă aproximativ 15 dolari pe sticlă.
![De la A La Z Chardonnay]()
De la A La Z Chardonnay
Chardonnay 2010 de la A la Z se deschide cu arome de flori albe, mandarină, tei, gutui, piatră umedă și minerale care se dezvoltă în continuare în nucșoară, miere, măr verde cu note de ghimbir. Un atac încărcat cu minerale este luminos, îmbucurător și intens. Palatul Mijlociu nuanțat continuă cu arome care oglindesc și amplifică aromele. Finisajul este lung, curat, crocant și suculent, cu arome de caprifoi, citrice și piatră umedă. Acest vin exemplifică clasicul Oregon steely Chardonnay. 2010 a fost o epocă excepțională pentru vinurile albe din Oregon și acest vin sofisticat condus de terroir nu face excepție; luminos, acidulat și intens pe care îl va livra în următorii 5 ani.