Scoici de cannoli

Scoici de cannoli
Dacă doriți să adăugați mai multe rețete vegetariene fără lactate și lacto ovo la cutia de rețete, scoici de cannoli ar putea fi o rețetă pe care ar trebui să o încercați. Pentru 24 de cenți per porție, această rețetă acoperă 3% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Acest aperitiv are 137 de calorii, 2 g de proteine și 8 g de grăsime per porție. Această rețetă servește 24. 24 de persoane au fost impresionate de această rețetă. Mergeți la magazin și luați gălbenuș de ou, făină, ulei și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 2 ore și 3 minute. Vă este adus de Allrecipes. În general, această rețetă câștigă un scor nu atât de super lingură de 16%. Coji de Cannoli, Coji de Cannoli fără gluten și Cannoli cu chips de ciocolată și portocale (Cannoli di Ricotta) sunt foarte asemănătoare cu această rețetă.

Instrucțiuni

1
Într-un castron mediu, amestecați făina, zahărul și scorțișoara. Folosind o furculiță, amestecați vinul alb. Când aluatul formează o minge, se întoarce pe o suprafață ușor înfăinată și se frământă până se omogenizează, aproximativ 15 minute. Se acopera si se da la frigider pentru aproximativ 2 ore.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Vin AlbVin Alb
ScorțișoarăScorțișoară
AluatAluat
Ciuperci Morel Proaspete, FeliateCiuperci Morel Proaspete, Feliate
ZahărZahăr
Echipamente pe care le vei folosi
1 Cană Alune Sărate, împărțite1 Cană Alune Sărate, împărțite
2
Încălziți 1 inch de ulei într-o tigaie adâncă și grea la 365 de grade F (180 de grade F). Pe o suprafață ușor înfăinată, întindeți 1/3 din aluat într-un cerc mare, subțire ca hârtia.
Ingrediente de care veți avea nevoie
AluatAluat
RolaRola
Fasole Verde Congelată, TocatăFasole Verde Congelată, Tocată
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
3
Tăiați în 8 cercuri (5-inch). Înfășurați fiecare cerc în jurul unei forme de cannoli și sigilați cu gălbenuș de ou.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Gălbenuș De OuGălbenuș De Ou
FolieFolie
4
Se prăjesc câte 2 sau 3 până când se rumenesc. scoateți cu clești pentru a se scurge pe prosoape de hârtie. Scoateți cu grijă cojile de pe forme cât timp sunt încă fierbinți, altfel se pot bloca.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Coji De PasteCoji De Paste
Echipamente pe care le vei folosi
Prosoape De HârtieProsoape De Hârtie
CleșteClește

Vin recomandat: Vin Spumant, Trandafir Spumant

Vinul spumant și spumosul rosé sunt alegeri excelente pentru Antipasti. Dacă serviți o selecție de aperitive, nu puteți greși cu acestea. Ambele sunt foarte prietenoase cu mâncarea și completează o varietate de arome. Blanc de Bleu Cuvee Mousseux cu un rating de 4,2 din 5 stele pare o potrivire bună. Costă aproximativ 16 dolari pe sticlă.
Blanc de Bleu Cuvee Mousseux
Blanc de Bleu Cuvee Mousseux
Blanc de Bleu este un vin premium din California Chardonnay, cu un plus de afine și este un vin spumant delicat rezervat sărbătorilor memorabile. Oferă arome seducătoare și efervescență aromatică proaspătă - pastelat viu cu afine. Toate acestea sunt conținute într-o sticlă impresionant de sexy, cu fler de bun gust. Fructele pentru Blanc de Bleu sunt cultivate în podgoriile liniștite din California de Nord, cunoscute pentru briza lor răcoroasă și limpede - condiții ideale pentru strugurii exclusivi și soluri care accentuează profund caracteristici aromate. Acest vin spumant se potrivește bine cu aperitive, sushi și mese foarte ușoare.
DificultateExpert
Gata În2 hrs, 3 m.
Porții24
Scor De Sănătate0
Revista