Scoici curry cu roșii
Această rețetă servește 4. O porție conține 97 calorii, 5g de proteine, și 6g de grăsime. Dacă $1.86 pe portie se încadrează în bugetul dvs., scoicile curry cu roșii ar putea fi un remarcabil fără gluten, primar și vegetarian rețetă pentru a încerca. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Mergeți la magazin și ridicați scoici de mare, ulei de măsline, iaurt grecesc și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 25 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 82%. Acest scor este extraordinar. Încercați Scoici curry cu roșii, Scoici De Mare Curry, și Firecracker Scoici Curry Cu Linguine pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Întindeți pudra de curry pe o farfurie mică. Condimentează scoicile cu sare și piper. Înmuiați fiecare scoică în pudra de curry, astfel încât să fie acoperite ușor pe fiecare parte.
Încălziți uleiul într-o tigaie de 12 inci la foc mediu până la fumat.
Adăugați scoici cu fața plată în jos într-un singur strat (nu aglomerați tigaia și gătiți în loturi, dacă este necesar) și gătiți fără să vă mișcați timp de două minute până când se rumenesc pe o parte. Întoarceți și gătiți încă un minut.
Adăugați roșiile în tigaie. Reduceți focul la minim și adăugați iaurt și suc de lămâie. Aruncați pentru a combina. Scoateți scoicile de pe foc și condimentați după gust cu sare și piper. Se acoperă cu coriandru și se servește.