Scoici cu varză de Bruxelles
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de feluri principale, așa că încercați scoici cu varză de Bruxelles. O porție conține 588 calorii, 29G de proteine, și 45g de grăsime. Această rețetă servește 2 și costă 5,54 USD pe porție. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și primar dieta. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 25 minute. Mergeți la magazin și ridicați ulei de măsline, arpagic, cățel de usturoi și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Pentru a consuma sucul de lămâie, puteți urma acest fel principal cu Fursecuri cu lămâie cu glazură de lămâie {un tribut adus mătușii Roxanne} ca desert. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 65%. Acest scor este bun. Încercați Scoici Și Varză De Bruxelles, Scoici arse cu Pancettan și varză de Bruxelles, și Scoici arse cu varză de Bruxelles și slănină pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Într-un castron mic, bateți crme frache cu coaja de lămâie rasă fin, sucul proaspăt de lămâie, arpagicul tăiat și 1 lingură de ulei de măsline. Condimentați crme frache de lămâie-arpagic cu sare și piper.
Într-o tigaie medie, încălziți restul de 2 linguri de ulei de măsline până la sclipire. Condimentați Generos scoicile cu sare și piper și adăugați-le în tigaie. Gatiti scoicile la foc moderat, intorcand o data, pana cand sunt aurii si tocmai fierte, aproximativ 5 minute.
Transferați scoicile pe o farfurie; cort cu folie de aluminiu pentru a se încălzi.
Între timp, într-o altă tigaie medie, gătiți pancetta la foc moderat, rotind o dată, până se rumenesc și crocante, aproximativ 4 minute.
Adăugați varza de Bruxelles și șalota și gătiți, amestecând, până când varza de Bruxelles se înmoaie, dar încă verde strălucitor, aproximativ 2 minute. De pe foc, amestecați untul și usturoiul și condimentați cu sare și piper; se transferă în farfurii și se acoperă cu scoici.
Se servește cu crme frache de lămâie-arpagic.
Vin recomandat: Chardonnay, Chenin Blanc, Pinot Noir
Scallops funcționează foarte bine cu Chardonnay, Chenin Blanc și Pinot Noir. Chardonnay și chenin blanc sunt chibrituri excelente pentru scoici la grătar sau prăjite. Dacă scoicile dvs. sunt asortate cu slănină sau alte mezeluri, încercați un pinot noir ușor răcit. Trentadue la Storia Chardonnay cu un rating de 4,3 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 20 de dolari pe sticlă.
![Trentadue La Storia Chardonnay]()
Trentadue La Storia Chardonnay
Chardonnay 2014, Coasta Sonoma, este tipic pentru soiul cu arome de mere, piersici albe și citrice. Cu mai mult timp în sticlă arome nuanțate de nucșoară, pâine prăjită ușoară și vanilie vin să se joace împreună cu sugestia de ananas și lămâi coapte Meyer. Senzația gurii este clară și restrânsă, cu mineralitate clară și puritate a fructelor. Bogat, elegant și frumos echilibrat.