Scoici Cu Spanac Ofilit Și Rucola
Scoici cu spanac ofilit și Rucola este un fără gluten, întreg 30 și vegan rețetă cu 4 porții. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 4G de proteine, 11g de grăsime, și un total de 125 calorii. Pentru $2.32 pe portie, această rețetă acoperă 21% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă este plăcută de 17 gurmanzi și bucătari. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 20 minute. Dacă aveți la îndemână rucola, scoici de mare, sare grosieră și alte câteva ingrediente, o puteți face. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 92%. Acest scor este uimitor. Rețete similare includ Scoici de mare Jumbo arse cu rucola ofilită, porumb, salată Shiitake și vinaigretă cu ghimbir de soia, Scoici arse peste spanac ofilit #WeekdaySupper, și Scoici învelite cu slănină de curcan cu spanac ofilit.
Instrucțiuni
Reduceți căldura la mediu și adăugați uleiul de lingură rămas în tigaie.
Adăugați usturoi și gătiți timp de 15 secunde.
Adăugați spanac, rucola, fulgi de ardei roșu și restul de 1/2 linguriță sare și 1/8 linguriță piper. Gatiti, aruncand verdele de multe ori, pana cand se usuca, aproximativ 2 minute.
Transferați într-un platou, acoperiți cu scoici și serviți imediat.