Scoici cu sos Gazpacho și Avocado
Cojile cu sos Gazpacho și Avocado ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Această rețetă servește 4 și costă 1,51 USD pe porție. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără lactate are 581 calorii, 15g de proteine, și 23g de grăsime per portie. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Doar câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 1 ar spune că a lovit locul. Poate fi savurat oricând, dar este deosebit de bun pentru Vara. Acesta este adus la tine de retetele mele. Dacă aveți ardei jalape, usturoi, ulei de măsline și alte câteva ingrediente la îndemână, îl puteți face. Cu o lingură scor de 75%, acest fel de mâncare este solid. Rețete similare sunt Avocado Gazpacho, Raw Vegan Avocado Gazpacho, și Avocado Și Castravete Gazpacho.
Instrucțiuni
Într-un robot de bucătărie sau blender, combinați ceapa, usturoiul, ardeiul jalapeo, ardeiul gras, castravetele, roșiile, sarea, piperul, chimenul, oțetul și pesmetul. Pulse până la tocat. Cu mașina în funcțiune, adăugați uleiul într-un flux subțire.
Adăugați mărarul și pulsul o dată pentru a combina. Tăiați avocado și adăugați-l în sos.
Într-o oală mare cu apă clocotită, sărată, gătiți pastele până când tocmai ați terminat, aproximativ 10 minute.
Scurgeți pastele și aruncați cu sosul.
Adăugați un vârf de cayenne.
Recomandare de vin: berea se potrivește acestui fel de mâncare mai bine decât orice vin.
Serviți-vă propriul preferat sau o bere mexicană rece și ușoară, cum ar fi Corona.