Scoici cu sos de ghimbir cremos ușor
Scoici cu sos de ghimbir cremos ușor este un fără gluten, primar, prietenos cu fodmap și vegetarian rețetă cu 5 porții. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 0g de proteine, 7g de grăsime, și un total de 68 calorii. Pentru 84 cenți pe porție, această rețetă acoperă 1% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Este adus la tine de retetele mele. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 14 minute. Nu mulți oameni au făcut această rețetă și 1 ar spune că a ajuns la fața locului. Un amestec de boia de ardei, unt, scoici de mare și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de aromată. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 28%, ceea ce nu este atât de excelent. Încercați Scoici arse cu sos de ghimbir de citrice, Tăiței cu scoici de dafin, mazăre de zăpadă și sos de ghimbir, și Scoici coapte cu sos Pesto cremos pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Clătiți scoicile și uscați-le pe prosoape de hârtie.
Încălziți o tigaie mare antiaderentă acoperită cu spray de gătit la foc mediu.
Adăugați scoici; se presară ușor cu 1/4 linguriță sare și boia. Gatiti 3 minute pe fiecare parte sau pana cand este opac in centru.
Îndepărtați scoicile cu o lingură cu fante. Pune deoparte; păstrați cald.
Adăugați lapte de cocos și ghimbir la picăturile de tigaie. Gatiti 1 minut, răzuire tigaie pentru a slăbi biți rumenite.
Se ia de pe foc. Se amestecă untul și 1/4 linguriță sare; se amestecă până se topește untul.
Se toarnă sosul peste scoici.
Se presară cu piper negru.