Scoici cu sos de cremă de usturoi prăjit

Scoici cu sos de cremă de usturoi prăjit
Scallops cu sos de cremă de usturoi prăjită necesită în jur 1 oră de la început până la sfârșit. Această rețetă face 2 porții cu 385 calorii, 5g de proteine, și 36g de grăsime fiecare. Pentru $1.86 pe portie, această rețetă acoperă 11% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. 14 persoane au încercat și le-a plăcut această rețetă. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten, primar și vegetarian dieta. Mergeți la magazin și ridicați ulei de măsline, pătrunjel, usturoi și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Este adus la tine de Toțiretete. Cu o lingură scor de 62%, acest fel de mâncare este solid. Rețete similare sunt Creveți și scoici în sos de cremă de usturoi, Usturoi Prăjit Și Sos De Cremă Gorgonzola, și Rigatoni de pui și brânză cu sos de cremă de usturoi prăjit.

Instrucțiuni

1
Preîncălziți un cuptor la 400 grade F (200 grade C).
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
2
Lingurați 3 linguri de ulei de măsline peste părțile tăiate ale capului de usturoi; înfășurați bine în folie de aluminiu.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ulei De MăslineUlei De Măsline
UsturoiUsturoi
FolieFolie
Echipamente pe care le vei folosi
Folie De AluminiuFolie De Aluminiu
3
Se prăjește în cuptorul preîncălzit până când usturoiul este moale, aproximativ 30 de minute; se lasă deoparte până se răcește suficient pentru a se manipula.
Ingrediente de care veți avea nevoie
UsturoiUsturoi
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
4
Strângeți căței de usturoi prăjiți într-o cratiță; turnați bulionul de pui în cratiță și folosiți o furculiță pentru a zdrobi usturoiul în stoc. Gatiti stocul la foc mare pana cand lichidul este redus in volum la jumatate, aproximativ 10 minute. Amestecați crema în stoc și scoateți-o de pe foc; deoparte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Usturoi PrăjitUsturoi Prăjit
StocStoc
2 3/4 Căni De Migdale întregi, Cu Coajă și Prăjite2 3/4 Căni De Migdale întregi, Cu Coajă și Prăjite
UsturoiUsturoi
CremăCremă
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie Cu SosTigaie Cu Sos
5
Topiți untul cu 1 lingură de ulei de măsline într-o tigaie mare la foc mediu-mare. Condimentați scoicile cu sare și piper; căutați în amestecul fierbinte de unt și ulei până la opac, aproximativ 3 minute pe fiecare parte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sare și PiperSare și Piper
Ulei De MăslineUlei De Măsline
1 Dovlecel Mic, Nedecojit și Tocat1 Dovlecel Mic, Nedecojit și Tocat
UntUnt
Ulei De GătitUlei De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
6
Scoateți imediat de pe foc.
7
Se amestecă sucul de lămâie în sosul de smântână; lingură imediat pe 2 farfurii. Aranjați scoicile pe farfurii.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sos De SmântânăSos De Smântână
Suc De LămâieSuc De Lămâie
1 Dovlecel Mic, Nedecojit și Tocat1 Dovlecel Mic, Nedecojit și Tocat
8
Garnisiți cu pătrunjelul pentru a servi.
Ingrediente de care veți avea nevoie
PătrunjelPătrunjel

Vin recomandat: Chardonnay, Chenin Blanc, Pinot Noir

Chardonnay, Chenin Blanc și Pinot Noir sunt alegeri excelente pentru scoici. Chardonnay și chenin blanc sunt meciuri excelente pentru scoici la grătar sau arse. Dacă scoicile dvs. sunt asortate cu slănină sau alte cărnuri vindecate, încercați un pinot Noir ușor răcit. Un vin ai putea încerca este Tyler Winery Santa Barbara County Chardonnay. Are 4,1 din 5 stele și o sticlă costă aproximativ 30 de dolari.
Crama Tyler Santa Barbara County Chardonnay
Crama Tyler Santa Barbara County Chardonnay
2015 a adus cea mai veche epocă a deceniului de până acum. După recoltele mari din 2013 și 2014 și seceta continuă, vița de vie a produs o fracțiune din fructe decât în ultimii doi ani. Au scăzut cu aproximativ 30% în general, dar rezultatul a fost o calitate excepțională și vinuri profunde, puternice, cu o aciditate mare. Citrice, anason, soluție salină și energic.
DificultateGreu
Gata În1 h
Porții2
Scor De Sănătate8
Revista