Scoici cu roșii și busuioc

Scoici cu roșii și busuioc
Shells cu roșii și busuioc este un fără gluten, fără lactate, întreg 30 și vegetarian garnitură. Această rețetă face 6 porții cu 131 calorii, 11g de proteine, și 6g de grăsime fiecare. Pentru 63 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 7% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 80 de persoane au încercat și le-a plăcut această rețetă. Dacă aveți la îndemână frunze de busuioc, coji de velveeta și cină cu brânză, roșii și alte câteva ingrediente, o puteți face. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 20 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 58%. Acest scor este destul de bun. Încercați Scoici cu roșii și busuioc, Coji umplute cu Ricotta cu lămâie-busuioc într-un sos de cremă de șampanie, și Piept de pui cu usturoi de busuioc cu sos de busuioc de roșii pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Pregătiți cina conform instrucțiunilor de pe pachet.
2
Adăugați ingredientele rămase; gatiti pana se incalzeste, amestecand ocazional.
DificultateUșor
Gata În20 m.
Porții6
Scor De Sănătate6
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista