Scoici cu roșii și busuioc
Shells cu roșii și busuioc este un fără gluten, fără lactate, întreg 30 și vegetarian garnitură. Această rețetă face 6 porții cu 131 calorii, 11g de proteine, și 6g de grăsime fiecare. Pentru 63 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 7% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 80 de persoane au încercat și le-a plăcut această rețetă. Dacă aveți la îndemână frunze de busuioc, coji de velveeta și cină cu brânză, roșii și alte câteva ingrediente, o puteți face. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 20 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 58%. Acest scor este destul de bun. Încercați Scoici cu roșii și busuioc, Coji umplute cu Ricotta cu lămâie-busuioc într-un sos de cremă de șampanie, și Piept de pui cu usturoi de busuioc cu sos de busuioc de roșii pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Pregătiți cina conform instrucțiunilor de pe pachet.
Adăugați ingredientele rămase; gatiti pana se incalzeste, amestecand ocazional.