Scoicile cu Pancettan și Scallions ar putea fi o rețetă bună pentru a vă extinde cutia de rețete pentru felul principal. O porție conține 468 calorii, 13g de proteine, și 26g de grăsime. Această rețetă servește 4 și costă 2,9 USD pe porție. 1 persoană a găsit această rețetă gustoasă și satisfăcătoare. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 35 de minute. Dacă aveți la îndemână baghetă, scoici de cireș, ulei de măsline și alte câteva ingrediente, o puteți face. Este adus la tine de Foodnetwork. Este o opțiune bună dacă urmăriți un lactate gratuit dieta. În general, această rețetă câștigă un scor solid spoonacular de 55%. Rețete similare includ Scoici la grătar cu Scallions și castraveți, Scoici aburite cu ghimbir și Scallions, și Cazino cu scoici cu Pancetta.
Instrucțiuni
1
Încălziți uleiul într-o tigaie mare la foc mediu-mare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Frișcă Sau înghețată De Vanilie și Nuci Pecan Prăjite Suplimentare, Opțional
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați, Decojiți
2
Adăugați pancetta și gătiți 3 minute, până se rumenesc.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Cuțite Generoase De Garam Masala
3
Adăugați scallions, scoici și vermut (dacă utilizați) și fierbeți 1 minut.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ceașcă Piept De Curcan Gătit Mărunțit
Vermut
Cartofi Yukon Gold, Spălați și Tăiați Cubulețe Medii
4
Adăugați 1 cană de bulion și aduceți la foc mic. Acoperiți și fierbeți 5 până la 7 minute, până când cojile se deschid. Aruncați orice cochilii care nu se deschid.
Ingrediente de care veți avea nevoie
(recomandat: Sos A1)
Frișcă Suplimentară Groasă, Opțională
5
Cu o lingură cu fante, scoateți scoicile din tigaie și puneți-le deoparte. Se fierbe 2 minute până când sosul se îngroașă. Condimentează, după gust, cu sare și piper negru.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pepperoncini, Pentru Garnitură
Cartofi Yukon Gold, Spălați și Tăiați Cubulețe Medii
Măruntaie și Os De Gât De Curcan
Echipamente pe care le vei folosi
Ball® Sau Kerr® Pint Cu Capace și Benzi
Creveți Sotați, Decojiți
6
Serviți 1/2 din scoici (24 până la 3
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cartofi Yukon Gold, Spălați și Tăiați Cubulețe Medii
7
peste orez și se acoperă cu sos îngroșat. Se acoperă cu pătrunjel și se servește cu pâinea prăjită cu usturoi. Rezervați scoicile rămase (aproximativ 2 duzini) pentru fettuccine, dacă doriți.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fettuccină
1/4 Cană De Grăsime De Porc
1 Linguriță De Boia Iute, Afumată Dacă Este Posibil
Cartofi Yukon Gold, Spălați și Tăiați Cubulețe Medii
Măruntaie și Os De Gât De Curcan
4 Până La 6 Piepți De Pui Cu Os și Piele
Fiecare Sare De Telina, Sare De Ceapa, Condimente De Pasare, Praf De Usturoi, Boia De Ardei Si Piper
8
Tăiați bagheta în felii groase de 1 inch.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Baguette
9
Așezați feliile de pâine pe o foaie de copt și stropiți puțin ulei de măsline peste ele.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Sticlă (750 Ml) De Cotes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu Sec
1-1/2 Căni De Bere
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați
10
Coaceți aproximativ 10 minute, până când sunt aurii și crocante. În timp ce este încă cald, frecați cățelul de usturoi pe pâine prăjită.
Scoicile funcționează foarte bine cu Chardonnay, Riesling și Muscadet. Chardonnay cu unt este excelent pentru scoici, creveți, crab și homar, în timp ce muscadet este o alegere clasică pentru midii, stridii și scoici. Dacă aveți niște condimente în crustacee, un riesling semi-uscat poate echilibra căldura. Tenuta di Nozzole le Bruniche Chardonnay cu un rating de 4,4 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 12 dolari pe sticlă.
Tenuta di Nozzole le Bruniche Chardonnay
Nozzole le Bruniche este o expresie elegantă și distinctivă a soiului Chardonnay, cu un buchet curat, parfumat de fructe albe și tropicale compensate de ușoare nuanțe de pâine prăjită. La gust, arată un echilibru superb de maturitate a fructelor subliniat de o aciditate proaspătă și structura corpului mediu, cu o impresie generală de complexitate delicată. Acestea se repetă în finisajul curat, persistent, care se termină cu o notă subtilă de pâine prăjită.